„Simțeam pulsul în tot corpul.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora

„Simțeam pulsul în tot corpul.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora
„Simțeam pulsul în tot corpul.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora

Lora este o prezență cunoscută la noi în țară, motiv pentru care nu mai are nevoie de nicio introducere. Ea are o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și o urmăresc la fiecare pas.

Deși se bucură de un succes imens în cariera sa și are o relație fericită în viața personală, Lora se confruntă cu o surprinzătoare problemă de sănătate descoperită în timp ce filma un videoclip pentru una dintre piesele sale.

Citește și: Cine este Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu. „Nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta!”

Lora, probleme de sănătate

Lora este cu adevărat o femeie împlinită din multe perspective. Pe lângă succesul său în cariera profesională, artista are o viață personală și intimă fericită. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu și au numeroase planuri de viitor, ceea ce aduce stabilitate și împlinire în viața lor. Cu toate acestea, există momente în care Lora primește și vești proaste, care pot afecta starea sa de bine.

Recent, în timpul filmărilor pentru un clip video, Lora a avut parte de o surpriză neplăcută. Ea a descoperit că se confruntă cu unele probleme de sănătate. Această descoperire neașteptată a determinat-o să acționeze rapid și să efectueze investigații medicale pentru a afla mai multe despre afecțiune.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora[Sursa foto: Facebook]

Ce probleme de sănătate are Lora

Recent, Lora a dezvăluit că se confruntă cu o sensibilitate la gluten, o afecțiune comună, dar dificilă de gestionat. Mai exact, imediat după consumul de alimente care conțin gluten, corpul ei reacționează în doar câteva secunde, manifestând umflături și creșterea pulsului. Artista a devenit conștientă de această problemă în timpul filmărilor pentru un clip video, când a consumat câteva paste înainte de ultimele secvențe.

Efectul a fost rapid și umflăturile au fost atât de mari încât hainele pregătite pentru filmare nu i-au mai venit.

„Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru. M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port (n.r.-

pentru videoclip). Mi-am spus:. … Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva', a spus Lora în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nea Beni m-a rugat.” Ce i-a promis Dan Negru lui Benone Sinulescu, înainte ca artistul să înceteze din viață

 

 



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Rolul femeii in bucătărie. Cum să găsiți un echilibru care să vă satisfacă și să vă aducă bucurie în timpul activităților culinare!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies