„Te face din vorbe și la TV și sub TV.” Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu. Ce a spus designerul despre creatoarea de modă

„Te face din vorbe și la TV și sub TV.” Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu. Ce a spus designerul despre creatoarea de modă
„Te face din vorbe și la TV și sub TV.” Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu. Ce a spus designerul despre creatoarea de modă

Cătălin Botezatu a caracterizat-o pe Dana Budeanu. Iată ce a spus designerul despre ea!

Cătălin Botezatu a ales să-și exprime opinia sinceră despre mai multe persoane din industria showbiz-ului românesc, iar Dana Budeanu a fost unul dintre numele menționate. Designerul a descris-o pe Dana ca fiind o femeie cu un nivel de inteligență extrem de înalt, sugerând că discuțiile cu ea sunt foarte interesante.

Citește și: „O caracterizează” Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese de Smiley și Gina Pistol în ziua nunții. Ce părere are designerul despre alegerile făcute?

Cătălin Botezatu a vorbit despre Dana Budeanu

Cătălin Botezatu a fost sincer în recunoașterea abilităților lui Dana Budeanu, afirmând că aceasta este extrem de talentată și are un intelect comparabil cu cel a milioane de femei. Designerul a dezvăluit că ar fi încântat să aibă o parteneră ca Dana, deoarece ar putea avea întotdeauna subiecte interesante de discuție și ar putea învăța multe de la ea.

„Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța ”, a fost caracterizarea făcut de Cătălin Botezatu pentru Dana Budeanu.

Pe lângă Dana Budeanu, Cătălin Botezatu a adus-o în discuție și pe Mihaela Rădulescu pentru care a avut doar lucruri bune de spus.

Din punctul lui de vedere, nu contează dacă vedeta are sau nu intervenții estetice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău”, a spus acesta, la Pro TV.

Cătălin Botezatu s-a simțit dator să își susțină fosta parteneră, Bianca Drăgușanu, în fața criticilor dure pe care aceasta le-a primit în legătură cu operațiile estetice la care a apelat.

Designerul a argumentat că există femei care devin adevărate personaje și că Bianca Drăgușanu se încadrează, cel mai probabil, în această categorie.

„Toată lumea se leagă de Bianca Drăgușanu că are multe operații, dar ea nu are multe operații. A făcut și ea cât a putut și o să mai facă, pentru că ea e Bianca Drăgușanu și are voie. Anumite femei devin niște personaje”, a mai spus designerul.

Citește și: Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat mult timp: "Acuza tot mai des dureri infernale de..."- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Ce a spus Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu

Într-un recent interviu, Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Bianca Drăgușanu, dezvăluind detalii despre momentul lor de întâlnire. Designerul a povestit cum s-a cunoscut cu frumoasa blondină și a descris clipele în care a realizat că își dorește să aibă o relație cu aceasta, care era la vremea respectivă prezentatoare TV.

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine.

Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are.”, a declarat Cătălin Botezatu, la WOWnews.

Citește și: „Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod” Cătălin Botezatu, sfaturi de stil pentru bărbațiCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Spre dezamăgirea părinților, nu se va întâmpla.” Gabriela Prisăcariu a vorbit despre nuntă. Cei doi nu vor ține cont de tradiții în cea mai importantă zi din viața lor

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Cum s-a schimbat viața lui Smiley și a Ginei Pistol de când au devenit părinți? Cei doi soți au vorbit despre perioadele dificile din rolul de părinte:„Ea plângea în pat, eu plângeam lângă pat.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies