Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi?!

brigitte si florin pastrama
Brigitte și Florin Pastramă sunt din nou împreună

Brigitte a îngropat securea războiului și a decis să-l ierte pe soțul ei. Florin Pastramă s-a întors acasă și se pare că aceștia sunt din nou împreună!

În urmă cu o săptămână, Brigitte și Florin Pastramă anunțau că s-au separat. Focoasă brunetă nu poate sta însă departe de soțul ei, așa că l-a iertat și l-a chemat din nou acasă.

Brigitte s-a împăcat cu Florin Pastramă!

Împreună cu alte rude, Brigitte și Florin Pastramă au luat cina împreună pentru a le arăta tuturor că viața merge înainte, chiar dacă mai există și momente nefericite.

Citeste si: Zodii care se lasă foarte ușor influențate. Cuvintele potrivite și te urmează!

Brigitte Pastramă nu poate sta departe de soțul ei, așa că l-a iertat oricât i-ar fi greșit. Deși femeia a încercat să-i denunțe familia lui Florin, din cauză c-o foloseau pentru a face bani de pe urma ei, se pare că toate certurile au rămas de domeniul trecutului.

brigitte pastrama impacare
Brigitte Pastramă nu poate sta departe de soțul ei[Sursa foto: Instagram Brigitte Pastrama]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Brigitte a povestit despre problemele pe care le-a avut cu rudele soțului ei de-a lungul timpului.

Citeste si: Împăcare de zile mari la "Puterea Dragostei"! Andrada și Alexandru Moroșanu, momente tandre!

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt

lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat.

florin pastrama si brigitte
Florin Pastramă e mândru de soția lui[Sursa foto: Instagram Brigitte Pastrama]

Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus că am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată.

Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere”, a povestit Brigitte.

 

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat oficial. Primele declarații

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies