Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat oficial. Primele declarații

Antonia
Antonia a divortat

Cei doi s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Maya. Micuța a rămas la tatăl său, care locuiește în Italia.

După mai mulți ani de procese, Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat. Cei doi au terminat procesul care s-a întins pe mai mulți ani, iar acum Antonia se poate gândi să își oficializeze relația cu Alex Velea, cu care are doi băieți.

Artista a făcut primele declarații despre divorț și a vorbit și despre nunta cu Alex Velea. Deși mulți și-ar dori să îi vadă cât mai repede în fața altarului, se pare că evenimentul nu va avea loc prea cuvând, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar de o

petrecere fastuoasă nici nu poate fi vorba.

Citeste si: Prima reacție a lui Livian, după ce Bianca de la Puterea dragostei a mers la Cluj: „Doamne ferește...”

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Maya a rămas la tatăl său

Vincenzo Castellano
Vincenzo Castellano locuiește în Italia[Sursa foto: Instagram]

În urma procesului, Maya a rămas la tatăl său în Italia, acolo unde merge la școală și unde locuiește alăturide bunicii săi, de care este extrem de apropiată. Din cauza coronavirusului, Antonia și Maya nu au reușit să se vadă prea des, însă speră că lucrurile se vor schimba.

„Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a mai declarat Antonia, pentru sursa citată.

Citeste si: Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

La scurt timp după ce s-a aflat de divorț, Antonia a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care a vorbit despre loialitate.

„Unii oameni nu îți sunt loiali, ei sunt loiali nevoii de tine. Odată ce li se schimbă nevoile, se schimbă și loialitatea”, sunt cuvintele postate de cântăreața pe rețeaua de socializare.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Împăcare de zile mari la "Puterea Dragostei"! Andrada și Alexandru Moroșanu, momente tandre!

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies