Antonia este îndurerată! Fiica sa, Maya Castellano, este în Italia, în epicentrul pandemiei de coronavirus


Antonia se află, asemenea tuturor românilor, în izolare la domiciliu, însă familia sa nu este completă. Maya este în Italia și doar apelurile zilnice îi mai alină dorul.


In articol:

Potrivit specialiștilor, un mare ajutor în perioada dificilă prin care trecem, este familia. Petrecem mai mult timp cu cei dragi nouă, iar acest lucru ne ajută foarte mult. Dar ce faci când familia ta  nu este completă, iar unul dintre copiii tăi este departe de tine? Aceasta e situația prin care trece Antonia, care mărturisește că îi e foarte dor de fiica sa, Maya Castellano.

antonia, îndurerată, fiica sa, maya castellano, antonia și alex velea
antonia, îndurerată, fiica sa, maya castellano, antonia și alex velea

Citeste si: Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia

Maya este în Italia, iar ziua de naștere a Antoniei se apropie cu pași repezi și unul dintre cei mai importanți oameni pentru solistă, nu îi va fi alături în acest moment special. Antonia a explicat că va fi vorba de o petrecere în familie și că petrece foarte mult timp cu Alex Velea și cei doi băieți ai lor, Akim și Dominic.

Deși îi este foarte dor de fiica sa, Maya Castellano, Antonia a dezvăluit că apelurile și discuțiile zilnice, îi mai alină acest sentiment.

 Antonia petrece timp alături de familie, însă îi este extrem de dor de fiica ei

În această perioadă, Antonia a mărturisit că nu va face mare lucru de ziua ei, și că va petrece alături de familia sa din România. Mai mult decât atât, solista a explicat că în izolare face lucruri obișnuite, alături de familia sa: se uită la filme, se odihnesc, gătesc sau fac sport.

Totodată, aceasta a încercat, pe cât posibil, să le explice copiilor situația, astfel încât aceștia să priceapă existența coronavirusului, precum și motivul pentru care sunt nevoiți să stea în casă.

Citeste si: Alex Velea e pregătit să renunțe la muzică. Cântărețul și-a stabilit visul: „Videochat!”

antonia, îndurerată, fiica sa, maya castellano, antonia și alex velea
antonia, îndurerată, fiica sa, maya castellano, antonia și alex velea

”De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă. Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Le-am spus (n.red. – copiilor) că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă. Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate. Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine,” a declarat Antonia, potrivit Click.

antonia, îndurerată, fiica sa, maya castellano, antonia și alex velea
antonia, îndurerată, fiica sa, maya castellano, antonia și alex velea

De asemenea, Antonia a povestit și despre lucrurile de care îi este dor, în această perioadă: ”De viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, a continuat Antonia.

Citeste si: Antonia a ajuns să plângă din cauza internauților „Sunteți cei mai..”


Abonează-te pe

Citește și:

Antonia se teme pentru viața fetiței sale, care locuiește în Italia

Filme adaptate după cărți: Află cele mai captivante producții!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Antonia a ajuns să plângă din cauza internauților „Sunteți cei mai..”

Antonia a recunoscut! Ce operație și-a făcut la începutul anului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri