Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!
Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

Renumita actriță Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde fusese internată de urgență în urmă cu 5 zile, din cauza unei hemoragii digestive.

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii! Renumita actriță Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde fusese internată de urgență în urmă cu 5 zile, din cauza unei hemoragii digestive.

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!
Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

"Pacienta a fost adusă în urgenţă la Spitalul Sf Spiridon de la Spitalul Piatra Neamţ în UPU. A suferit o hemoragie digestivă superioară, cea mai probabilă cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl ia de mai multă vreme pentru o afecţiune cardiovasculară.

Este vorba de o pacientă cu afecţiuni cronice cardiovasculare şi endocrine, o pacientă care a fost preluată în urgenţă, unde s-a început terapia", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Diana Cimpoeşu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vasile Gherasim, fost primar în Capitală, a murit!

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipele medicale 

Aceasta a revenit luni cu o declarație publică conform căreia menționa că starea de sănătate a actriței este extrem de fragilă și schimbătoare de la oră la oră. Declarațiile acesteia sunt următoarele:

"Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale.

Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut".

Noaptea trecută însă, din păcate, a fost anunțat decesul actriței Draga Olteanu Matei, cu aproximație în jurul orei 2:00, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipele medicale.

Draga Olteanu Matei a fost o actriță de comedie foarte apreciată de publicul roman, care a jucat pe scena Teatrului Național din București, a jucat în numeroase filme și a apărut de multe ori în televiziune. Face parte din generația de aur a teatrului romanesc și munca ei va dăinui.   Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Valentin și Codruța Sanfira țin banii la comun! Artistul și soția sa nu au discuții legate de tema banilor: „Știm cât câștigăm, dar nu s-a pus niciodată problema de a calcula.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies