Brigitte Sfat s-a lecuit de operatiile estetice:”Buzele mele erau asa de frumoase cand erau natural”


Dupa ce si-a facut 19 interventii estetice si a avut serios de tras ca sa scape de “buza de rata”, Brigitte Sfat nu mai vrea sa auda de ace si substante de volum.

Cel putin nu la nivelul buzelor. Chinul pe care l-a indurat Brigitte ca sa scape de chisturile care i se formasera la nivelul buzelor, dupa o interventie de marire nereusita cu o solutie permanenta, i-au fost suficiente.

“Nu mi-as mai dori. Am facut la 25 de ani o operatie nereusita la nivelul buzelor. M-am lasat dusa de val si am acceptat sa-mi fac ceva ce ulterior s-a dovedit ca era daunator organismului, o interventie cu o substanta permanenta. Ulterior a fost retrasa de pe piata, dar mie deja imi facuse rau. M-am chinuit mult sa repar ce am stricat atunci. Nici nu vreau sa mai aud de marire. Buzele mele erau asa de frumoase cand erau naturale. La botox insa nu renunt. O data la un an, un an si jumatate imi fac acesta procedura la nivelul fruntii, pentru netezirea linilor fine si a cutelor de expresie”, ne-a declarat Brigitte Sfat.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri