Brigitte Pastramă, la Poliție din cauza fiului ei!

Brigitte Pastramă, la Poliție din cauza lui Florin Pastramă! A cerut ordin de restricție
Brigitte Pastramă, la Poliție din cauza lui Florin Pastramă! A cerut ordin de restricție

Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție.Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp cu soția lui Florin Pastramă, bruneta a făcut primele declarații.

La numai câteva zile după ce Brigitte Pastramă a dezvăluit că are camere de supraveghere în toată casa în care locuiește cu Florin Pastramă, ies la iveală detalii șocante din relația celor doi.

 

Citeste si: Brigitte Pastramă bătută! Vedeta a văzut moartea cu ochii!

Potrivit cancan.ro, fosta soție a lui Ilie Năstase a mers la secția de poliție, unde a demarat formalitățile necesare, după ce fiul său i-ar fi sustras mașina și ar fi lovit-o împreună cu mai mulți tieneri.

Vedeta se pare că ar fi încasat o o bătaie serioasă și din acest motiv a cerut ajutorul autorităților.

Ce spun polițiștii

”La data de 22 iunie  a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani,  i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice.

Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelant ei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.

În prezent polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată”,  au transmis reprezentanții Poliției.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Brigitte Pastramă, primele declarații

Reporter:  ”Ce s-a întâmplat?

 

Brigitte:  ”Mi-a fost furată mașina și vandalizată! ”

Reporter:  ”Te-a agresat fiul tău?”

Brigitte:  ”M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa.”

Reporter:  ”Ce urmează acum, care sunt procedurile, unde este băiatul dumneavoastră?”

Brigitte:  ”Sper că la dezintoxicare, unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini”.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Brigitte Pastramă, la Poliție din cauza lui Florin Pastramă! A cerut ordin de restricție
Brigitte Pastramă, la Poliție din cauza lui Florin Pastramă! A cerut ordin de restricție

Chiar în aceste momente, Brigitte se află în fața polițiștilor pentru a depune o plângere împotriva fiului său, alături de soțul său.

Citeste si: INFORMAȚIE BOMBĂ! Brigitte Sfăt îl urmărește pe Pastramă! ”I-am pus camere peste tot în casă!” Detalii halucinante despre felul în care vedeta își monitorizează soțul

 

Brigitte Pastramă, îndrăgostită până peste cap de soțul său

Brigitte nu uită de trădări din căsniciile anterioare și își ia toate măsurile de precauție în căsnicia cu Florin Pastramă. Vedeta a dezvăluit în live-ul de la Wowbiz.ro că are camere de luat vederi în întreaga casă.

”A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta... La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară. Și...dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el...chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că am și achitat niște datorii pe care le aveam eu”, a declarat Brigitte la WOWbiz.ro, la emisiunea prietenei ei ”Interviul WOW cu Diana Bianca.”

Pe de altă parte, în toată această viață roz, vedetei încă nu îi dă pace trecutul. Tocmai de aceea, a explicat, Brigitte Sfăt îl urmărește pe Florin Pastramă, chiar pas cu pas! ”I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit...Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot”, a mai comentat frumoasa femeie la emisiunea ”Interviul WOW cu Diana Bianca”!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Vor deveni părinți pentru prima dată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Vestea momentului! Brigitte Sfăt este însărcinată! Florin Pastramă va fi tătic, își va îndeplini visul

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies