BREAKING NEWS! Autoritățile ar fi găsit trupul neînsuflețil al Luizei, prima victimă a lui Gheorghe Dincă


Luiza Melencu ar fi fost găsită moartă. Din primele informații anunțate de Antena 3, corpul fetei ar fi fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă, informează Observator.tv.

 

Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă aproape patru luni. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.

Cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată în ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române.

În tot acest timp, oamenii legii au prelevat diferite probe ce vor supuse analizelor. 

Dispariția Luizei Melencu a fost asociată cu criminalul Gheorghe Dincă, abia după dispariția Alexandrei Măceşanu 

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

Uletrior, el a mai susținut că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Inițial, el i-ar fi trimis pe anchetatori pe niște piste false, și a mărturisit că i-a aruncat trupul în apă. În urma căutărilor, cu ajutorul scafandrilor, trupul ei nu a fost găsit. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Vârsta la care femeile sunt mai atractive pentru bărbați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri