Brasovul ajunge pe harta modei internationale cu FashionTV Winter Festival


Brasovul ajunge pe harta modei internationale cu FashionTV Winter Festival

In mai putin de o saptamana, Fashion TV Winter Festival 2015, cel mai important festival de moda al iernii, va transforma Brasovul in capitala modei din Romania.

 

Evenimentul va reuni cei mai in voga designeri romani, modele de succes, branduri internationale dar si o parte dintre cele mai indragite vedete din Romania.
FashionTV Winter Festival va avea loc in zilele de 30 si 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Halchiu, judetul Brasov. Aici, branduri de renume international precum Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur sau Marsay vor aduce in fata publicului brasovean cele mai noi creatii ale lor.
In acelasi timp, cei mai apreciati designeri romani ai momentului vor prezenta ultimele lor colectii, caracterizate prin stil, eleganta si nonconformism. Printre numele care vor acapara podiumul FashionTV Winter Festival se numara Cristiana Maria Purdescu, Andreea Dogaru, Laura Olteanu, George Hojbota, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Bogdan Mogos sau Adela Diaconu& Ciprian Vaida.
Aflat la cea de a VIII-a editie, Fashion TV Winter Festival va fi organizat in premiera in tara noastra, primele sapte editii desfasurandu-se in Kitzbuhel, Austria.
Printre invitatii speciali ai evenimentului din acest an se numara si o parte dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, precum Anda Adam, Marcel Pavel, Dorina Vasilashko, Amadeus, dar si Daniela Crudu, Dana Savuica sau Romica Ţociu. De asemenea, pe catwalk vor urca si cele mai bune si premiate manechine din Romania: Diana Cirdei (Miss Romania 2014), Raluca Arosoaie (Miss Miluna 2014 si imaginea brandului Cielo Venezia 1270 in 2015) si Madalina Pralea (Top Model Romania 2014).
Un festival al culorilor, elegantei si opulentei, Fashion TV Winter Festival 2015 se va incheia cu o petrecere FashionTV, carea va avea loc in clubul Times din centrul Brasovului.

Evenimentul va reuni cei mai in voga designeri romani, modele de succes, branduri internationale dar si o parte dintre cele mai indragite vedete din Romania.

FashionTV Winter Festival va avea loc in zilele de 30 si 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Halchiu, judetul Brasov.

Aici, branduri de renume international precum Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur sau Marsay vor aduce in fata publicului brasovean cele mai noi creatii ale lor. In acelasi timp, cei mai apreciati designeri romani ai momentului vor prezenta ultimele lor colectii, caracterizate prin stil, eleganta si nonconformism. Printre numele care vor acapara podiumul FashionTV Winter Festival se numara C ristiana Maria Purdescu, Andreea Dogaru, Laura Olteanu, George Hojbota, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Bogdan Mogos sau Adela Diaconu& Ciprian Vaida.


Aflat la cea de a VIII-a editie, Fashion TV Winter Festival va fi organizat in premiera in tara noastra, primele sapte editii desfasurandu-se in Kitzbuhel, Austria. Printre invitatii speciali ai evenimentului din acest an se numara si o parte dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, precum Anda Adam, Marcel Pavel, Dorina Vasilashko, Amadeus, dar si Daniela Crudu, Dana Savuica sau Romica Ţociu. De asemenea, pe catwalk vor urca si cele mai bune si premiate manechine din Romania: Diana Cirdei (Miss Romania 2014), Raluca Arosoaie (Miss Miluna 2014 si imaginea brandului Cielo Venezia 1270 in 2015) si Madalina Pralea (Top Model Romania 2014).

Un festival al culorilor, elegantei si opulentei, Fashion TV Winter Festival 2015 se va incheia cu o petrecere FashionTV, carea va avea loc in clubul Times din centrul Brasovului.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care este și cum se prepară cea mai populară prăjitură din Bulgaria

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Horoscop zilnic marți, 13 aprilie 2021! Află ce zodie face reamenajări în casă!

Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au despărțit? Tânăra a postat un mesaj controversat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri