Branzoaice dobrogene cu branza sarata - reteta delicioasa, ca la mama acasa!


Branzoaice dobrogene cu branza sarata, usor de preparat si foarte usor de mancat.

Inspirate din zona Dobrogei, unde branza sarata de oaie este un ingredient foarte des intalnit in retelele traditionale din aceste locuri, branzoaicele dobrogene cu branza sarata sunt o incantare pentru papilele gustative.

Ingrediente (6 bucati)

Pentru aluat

1 ou

Un praf de sare

100 ml apa

Faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat elastic si usor de modelat

Pentru umplutura

Branza sarata de oi

2 oua

Mod de preparare

Oul se bate cu sarea, se adauga apa si apoi faina si se framanta usor pentru a obtine un aluat elastic si usor de modelat. Lasa aluatul 15 minute sa se odihneasca, acoperit cu un prosop, si intre timp prepara umplutura pentru branzoaice.

Branza sarata se da pe razatoare, se pun ouale si se amesteca foarte bine.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Adevarul despre combinatia rosii cu branza! Ce spun nutritionistii

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Prajitura Fanta, cu jeleu de portocale si crema de branza! Reteta ca la mama acasa!

Placinta cu branza si iaurt - reteta care sa le placa mofturosilor

Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri