Brad Pitt si Angelina Jolie vor fi din nou parinti


Brad Pitt si Angelina Jolie vor fi din nou parinti

Actorii americani Brad Pitt si Angelina Jolie au inceput demersurile pentru a adopta un orfan sirian, scrie marti ziarul belgian 'Le Soir'.

 

Artista de 40 de ani, care este si ambasador al bunavointei pentru Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiati (UNHCR), a efectuat numeroase vizite in zonele de conflict si in tabere de refugiati si a lansat apeluri de sensibilizare a opiniei publice in legatura cu problemele acestora. Pe 29 august, ea a pronuntat la ONU un emotionant discurs referitor la sirienii care au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele din cauza situatiei din tara lor.
Recent, ea a fost atat de bulversata dupa ce a intalnit trei frati sirieni, incat s-a hotarat sa adopte unul dintre ei, sustine 'Radar Online'.
Acesta ar fi cel de-al patrulea copil adoptat de vedeta, care mai are un fiu din Cambodgia, unul din Vietnam si o fiica din Etiopia.
Sursa: Apropotv.ro

Artista de 40 de ani, care este si ambasador al bunavointei pentru Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiati (UNHCR), a efectuat numeroase vizite in zonele de conflict si in tabere de refugiati si a lansat apeluri de sensibilizare a opiniei publice in legatura cu problemele acestora. Pe 29 august, ea a pronuntat la ONU un emotionant discurs referitor la sirienii care au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele din cauza situatiei din tara lor.Recent, ea a fost atat de bulversata dupa ce a intalnit trei frati sirieni, incat s-a hotarat sa adopte unul dintre ei, sustine 'Radar Online'.

Acesta ar fi cel de-al patrulea copil adoptat de vedeta, care mai are un fiu din Cambodgia, unul din Vietnam si o fiica din Etiopia.

Sursa: Apropotv.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri