Bonus pentru cei care se vaccinează! Ce ar putea primi angajații dacă acceptă imunizarea prin vaccin?


Vaccin anti-coronavirus

Angajatorii ar putea să condiționeze lucrătorii de vaccinarea anti-Covid? Ce măsuri se vor lua în continuare pentru a convinge populația să se vaccineze?


In articol:

Pentru ca cetățenii să accepte ideea vaccinării într-un timp cât mai scurt, autoritățile vor să recurgă la acordarea unui bonus pentru cei care aleg să se imunizeze.

Radu Burnete, directorul executiv al Confederației patronale Concordia, a declarat la Digi24 că este necesar ca angajații să revină fizic la birou pentru ca economia să se stabilizeze din nou.

Burnete subliniază că vaccinarea este voluntară și orice tentativă de a obliga cetățenii în acest sens, este neconstituțională.

Angajații nu sunt de acord cu acordarea bonusurilor pentru vaccinare

„Companiile se vor uita și la alte metode de a stimula vaccinarea. Bonusurile reprezintă o idee vehiculată de unii oameni de afaceri. Unele companii se vor uita la soluția aceasta, dar pot anticipa anumite probleme cu angajații care refuză imunizarea anti-Covid pe motiv că bonusul se acordă pentru performanță la locul de muncă.”,

susține Radu Burnete

Citeste si: Vaccinul este obligatoriu! În ce țară s-a luat această măsură?

 

Radu Burnete: Cea mai simplă variantă este obligativitatea testării

Odată cu apariția și distribuirea vaccinului anti-Coronavirus a fost lansată și o campanie prin care autoritățile încearcă să convingă populația de faptul că vaccinul este singura soluție care ar putea pune capăt pandemiei de coronavirus.

Metodele prin care se urmărește promovarea efectelor pozitive ale vaccinului nu au reușit să sporească încrederea populației în campania de vaccinare și autoritățile se văd nevoite să recurgă la mijloace neobișnuite pentru a convinge cetățenii să se imunizeze.

Citeste si: Ce conține vaccinul anti-COVID-19?! Un cercetător de la Oxford spune adevărul

Un exemplu în acest sens este acordarea bonusurilor pentru angajații care se vaccinează, însă au apărut deja vocile care critică aceste propuneri.

Unele companii pot ajuta ca vaccinarea să aibă loc la sediul lor sau să faciliteze imunizarea, inclusiv prin achiziționarea vaccinului.Cea mai simplă variantă este obligativitatea testării, dar nu avem instrumentele necesare și nici logistica.Noi încurajăm oamenii să se vaccineze, companiile vor face tot ce stă în puterea lor să sprijine campania", a adăugat Burnete.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri