Bolile silentioase care te pot ucide! Nu prezinta simptome!


Există câteva boli tăcute care nu prezintă niciun simptom şi de cele mai multe ori sunt depistate târziu, în stadiile avansate.

Vizitele periodice la medic, atenţia acordată propriului organism şi cunoaşterea istoricului familial te ajută să depistezi din timp posibilele afecţiuni.

Tromboză venoasă profundă

Aceasta debutează cu un cheag de sânge aflat în interiorul sistemului venos, localizat adeseori la nivelul membrelor inferioare. Poate bloca circulaţia sângelui către plămâni, o afecţiune cunoscută sub denumirea de embolie pulmonară, care creează probleme serioase de sănătate, ducând uneori chiar şi la deces.

Cancer pancreatic

Deoarece simptomele precum icterul, durerile în zona superioară a abdomenului, pierderea în greutate apar în fazele avansate, cancerul pancreatic este considerat a fi unul dintre cele mai mortale tipuri de cancer. Cele mai predispuse sunt persoanele obeze, care fumează sau care au un membru de familie care a avut cancer pancreatic.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri