Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul: "Vă țin la curent"

Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul:
Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul: "Vă țin la curent"

Bogdan Mocanu le-a dat urmăritorilor lui o veste care i-a bucurat enorm pe aceştia.

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", a rămas în sufletele susţinătorilor lui, acesta bucurându-se de o comunitate uriaşă pe reţelele de socializare. Fanii sunt interesaţi atât de proiectele lui pe plan profesional, cât şi de viaţa lui personală.

Bogdan Mocanu este foarte fericit! "Nu știu, parcă e prea frumos să fie adevărat" 

Veştile pe care le-a dat protagonistul nostru, însă, au legătură cu sănătatea lui.

Tânărul suferă de diabet, o afecţiune care-l macină de mult timp, iar acum două zile a declarat, plin de emoţie, că unul dintre visurile lui s-a îndeplinit.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Dragilor, nu pot să vă zic cât de entuziasmat sunt! Nu știți ce am aici. Ăsta e cadoul pe care l-am așteptat toată viața. E pompa de insulină pentru diabet. Mâine am programare să o instalez. De mâine, teoretic, ar trebui să nu mai fac injecții niciodată. Am super mari emoții. Nu știu, parcă e prea frumos să fie adevărat, dar vă țin la curent, am vrut să vă anunț și pe voi.", a declarat Bogdan Mocanu, în mediul online.

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu a primit o veste extraordinară[Sursa foto: Instagram]

Când a aflat Bogdan Mocanu că are diabet

Bogdan Mocanu a vorbit, deschis, despre boala care i-a marcat viaţa. Tânărul a povestit cum i s-a schimbat întreaga existenţă după ce a aflat că are diabet.

Citeste si: Bogdan Mocanu a făcut anunțul: "Cadoul pe care l-am așteptat toată viața". Este în culmea fericirii după ce i s-a îndeplinit cel mai mare vis

" Am aflat că am diabet la nouă ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Părinții au avut grijă să fie totul bine, iar eu să mă obișnuiesc să am un alt mod de a trăi, cu un regim alimentar periodic, bazat pe anumite alimente, am scos din mesele zilnice lucrurile interzise, nu am făcut excese de niciun fel și am mers pe un drum sănătos. Am învățat să îmi fac singur insulină, să îmi controlez emoțiile, să văd totul altfel și cu optimism, și chiar am reușit", a spus fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei

în urmă cu ceva timp.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies