Bogdan Mocanu, despre despărțirea de Andra Volos: „Nu faceți decât să...”


Ce se întâmplă în acest moment cu cei doi.


In articol:

După ce au părăsit casa Puterea dragostei, puține persoane le-au dat șanse lui Bogdan Mocanu și Andrei că vor rezista mult timp împreună. La două luni de la acest eveniment, au început să apară tot mai multe zvonuri legate de despărțire. În timp ce Mocanu are o mulțime de evenimente în țară și străinătate, Andra a fost plecată câteva zile în Italia la părinții săi, apoi a revenit la București, unde a început mai multe colaborări alături de firme cunoscute.

Toate aceste lucruri i-au făcut pe fanii celor doi să creadă că relația lor scârțâie și că nu are șanse dacă aceștia nu vor fi împreună cât mai mult timp.

Citeste si: Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei: ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei l-a surprins pe Marius într-o ipostază șocantă în hotel

Citește și: Puterea dragostei LIVE STREAM. Urmărește online emisiunea Puterea dragostei

 Ce spune Bogdan Mocanu despre despărțirea de Andra

Sătul de aceste zvonuri, Bogdan Mocanu a decis să lămurească lucrurile pe pagina sa de socializare, pentru a nu mai exista îndoieli.

Bogdan Mocanu si Andra
Bogdan Mocanu si Andra

„Către toți cei care se bucură atunci când se zvonește că ne mai certăm: Nu faceți decât să ne reamintiți că nu ne avem decât unul pe altul și că nu meritați să vă dăm satisfacție.

Așadar, unul dintre motivele pentru care ne împăcăm imediat, sunteți chiar voi, gurile rele care inventați povești fără să fiți în cunoștință de cauză. Mulțumim”, a scris Bogdan Mocanu pe pagina sa de socializare, alături de o completare:

P.S. Nu mă supăr că vă băgați nasul în viețile noastre, e normal. Ale nostre sunt mult mai interesante”, a mai scris Bogdan Mocanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei: ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Iancu de la Puterea dragostei l-a surprins pe Marius într-o ipostază șocantă în hotel

Manuela de la Puterea dragostei s-a certat cu Marius! Ce a spus însă tânăra despre bărbatul pe care l-a pierdut în fața Andreei Pirui!

Mădălin de la Puterea dragostei, veste uriașă după ce a ieșit din casă! Cu cine se iubește de un an

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri