Mădălin de la Puterea dragostei, veste uriașă după ce a ieșit din casă! Cu cine se iubește de un an


Este o femeie cunoscută în România,


In articol:

După ce a ieșit de la Puterea dragostei, Mădălin și-a găsit sufletul pereche afară, iar iubita sa a devenit nimeni alta decât Ana Maria, fosta concurentă a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

Relația lui Mădălin cu Viorela a fost intens comentată, însă Mădălin a reușit să treacă mai departe și să formeze un cuplu de vis cu Ana.

În urmă cu câteva luni, Mădălin a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa, iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru toată lumea.

Mădălin de la Puterea dragostei
Mădălin de la Puterea dragostei

De curând, cei doi au împlinit un an de relație, iar Ana a decis să îi transmită un mesaj emoționant logodnicului său,:

Nu-ti fac romane, pentru ca deja știi tot ce gândesc și ce simt in legătura cu noi si cu iubirea noastră. Îți spun doar ca, sunt cea mai mândra și cea mai norocoasa ca esti AL MEU ! Te iubeeeesc, tare tare tare !❤️❤️ - cu Mădălin G. Ion.

Ce caută Mădălin de la o femeie

În 2018, atunci când a ajuns la Puterea dragostei, Mădălin a dezvăluit ce caută la o femeie.

Sunt foarte pretenţios în legătură cu fetele, deoarece caut o combinaţie perfectă între aspect şi caracter. Din punct de vedere al fizicului, caut o fată slim fit, cât mai înaltă posibil şi să fie blondă. Îmi plac foarte mult fetele blonde”, sunt primele gânduri ale lui Mădălin la interviu.

„Puterea Dragostei, dragostea adevărată. Da, am mai participat la o emisiune de astfel de gen. Nu mi-am găsit iubirea acolo şi am zis să mai încerc încă o dată. De obicei a doua oară e cu noroc. Nu a fost iubire, nu intrasem eu cu scopul de a-mi găsi pe cineva. Cu o fostă, să o fac geloasă. Scopul meu în emisiune este să cunosc pe cineva. Am reuşit să o fac geloasă. Şi s-a întors la mine. Atunci au intervenit părinţii ei. Nu au fost de acord cu ce am făcut, cu participarea mea la acea emisiune. Acum sunt bucuroşi, le-am explicat de ce. Au spus să mă întorc cu fata perfectă la ei, să mă iubească, să fie sinceră. Aş lupta pentru iubirea noastră”, a spus Mădălin atunci când a intrat în Casa Puterea Dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj important pentru Livian: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

„Prizoniera destinului”, o poveste dramatică, inspirată din fapte reale, are premiera miercuri, 9 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Cum vor funcționa mall-urile de sărbători. Ce reguli se vor impune?!

Directorul Institutului "Marius Nasta", despre pandemia de coronavirus: "Suntem loviți din multe direcții..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Pelerinajul de Sfântul Andrei nu va avea loc! Ce au decis magistrații?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri