Iancu de la Puterea dragostei l-a surprins pe Marius într-o ipostază șocantă în hotel


Iubitul Andreei nu știa că este filmat.


In articol:

Iancu de la Puterea dragostei a făcut o gafă uriașă pe contul său de Youtube. Iubitul Denisei a reușit să stârnească rumoare pe internet, după ce și-a filmat colegii de cameră.

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei s-a certat cu Marius! Ce a spus însă tânăra despre bărbatul pe care l-a pierdut în fața Andreei Pirui!

Citeste si: Mădălin de la Puterea dragostei, veste uriașă după ce a ieșit din casă! Cu cine se iubește de un an

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei a slăbit și a îmbrăcat cel mai sexy costum! Cum arată după ce a fost numită grasă de colegele ei

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, l-a filmat pe colegul său Marius în camera de hotel într-o ipostază șocantă.

Fără să știe că este filmat, Marius a băgat mâna în pantaloni în fața lui Iancu și a stat secunde bune pentru a-și aranja lenjeria intimă.

Marius
Marius

„Cu mâna la veveriță. Ce măi, te-ai despărțit de iubita ta? Erai cu mâna la veveriță și am crezut că așa treci. Eu îl bag direct pe Youtube acum. Deci, ca să vedeți cum trece Marius mai ușor peste o despărțire. Am crezut că ai trecut la Manuela, dar nu la aia din emisiune”, a spus uimit de întreaga situație surprinsă.

 

Andreea Pirui vorbește, în premieră, despre relația ei cu Marius de la Puterea Dragostei! ”Timpul trece...”Concurenții din casa Puterea Dragostei nu le dau prea multe șanse. Asta, după ce au apărut diverse zvonuri privind o întâlnire în afara casei dintre Andreea Pirui și Iancu, dar și după ce Marius și Manuela au avut o discuție ținută

secretă de amândoi.

Andreea Pirui a vorbit în premieră într-un interviu pentru WOWbiz.ro, despre relația ei cu Marius și despre ce simte pentru acesta.
„E mult spus că sunt îndrăgostită de Marius. E o plăcere reciprocă. Trebuie să ne cunoaștem mai bine. Inițial, Marius nu era în grațiile mele, ci în ale Manuelei. Dar, când stai în casă, timpul trece, și vezi că nu mai are nici o legătură cu altă fată, e și apropiat de vârstă cu mine, atunci am zis, de ce să nu mă axez pe el, pentru că

aici sunt băieți mai mici ca vârstă decât mine, și eu am zis că vreau unul cu vârstă apropiată. E și băiat frumos, dacă nu mi-ar plăcea fizic, nu m-aș uita la el chiar dacă e de vârstă apropiată cu mine”, ne-a spus Andreea Pirui.


Abonează-te pe

Citește și:

Manuela de la Puterea dragostei s-a certat cu Marius! Ce a spus însă tânăra despre bărbatul pe care l-a pierdut în fața Andreei Pirui!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Vrei să combaţi depresia şi anxietatea? Specialistul îţi spune ce alimente îţi sunt aliaţi de nădejde!

Mădălin de la Puterea dragostei, veste uriașă după ce a ieșit din casă! Cu cine se iubește de un an

Andreea de la Puterea dragostei a slăbit și a îmbrăcat cel mai sexy costum! Cum arată după ce a fost numită grasă de colegele ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Dieta indiană. Plan alimentar.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri