Bogdan Boantă şi-a făcut implant de păr


Coregraful Bogdan Boantă, finalist în competiția "Asia Express" și-a făcut implant de păr. Deși ani la rând s-a gândit dacă să facă această intervenție sau nu, abia acum, după ce a ieșit din competiție, a prins curaj.

Când era în „Asia Express”, a fost pus în fața unor provocări dificile – să renunțe la podoaba capilară, în schimbul unui avantaj în competiție. A acceptat să îi fie ras părul de pe cap, spre surprinderea coechipierei lui.

Citeste si: Cristian Geamăn, specialistul Kfetele.ro în mișcare cu stil: Cum să îți corectezi postura de la birou și ce exerciții ușoare poți face

Pentru un avantaj în competiție, echipele au fost provocate să renunțe la părul de pe cap, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse.

Băieții au fost provocați să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr.


"Îmi vine să plâng. Uită-te bine la mine, că nu o să mă mai recunoști”, i-a spus Bogdan Boantă coechipierei lui, regretând imediat decizia. „De ce am făcut asta?”, s-a întrebat el.

Ieșit din competiție, a prins curaj, așa că zilele trecute a trecut pragul medicului Felix Popescu, mare susținător al lui în timpul "Asia Express", s-a ras din nou, și s-a supus unei intervenții de implant de păr.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce să cumpărați prosoape de baie de la Sabaev?

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

3 poziţii fierbinţi pe care să le încerci în acest weekend! Te vor face să ţipi de plăcere

Cristina Mihaela Dorobanțu își întreține tenul cu o cremă românească! Costă doar 30 de lei!

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva este într-o relație. Cine este bărbatul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri