Cornelia Rednic a pregătit un desert delicios și rapid, făcut din compoziție de salam de biscuiți, ciocolată topită și migdale învelite în ciocolată.
Îndrăgita artistă Cornelia Rednic, cu ani de activitate pe scenă, în fața publicului, are mici secrete nu doar în muzică, ci și în bucătărie, acolo unde dezvăluie rețete inedite și delicioase pentru întreaga familie. Atunci când urmează o sărbătoare importantă, artista pregătește totul în detaliu, pentru a se putea bucura de un gust deosebit chiar în bucătăria ei. Are diverse trucuri pe care le dezvăluie pe rețelele de socializare, mai ales când vine vorba de deserturi, fiind extrem de iubite și apreciate de cei care le privesc. Transformă fiecare postare într-o pagină de revistă culinară, iar pe Youtube, aceasta explică în detaliu ce se află atunci când intră în bucătărie. Se împarte între muzica tradițională din Maramureș și bucatele alese ale zonei și fie că optează pentru o variantă ce aduce aminte de copilărie sau încearcă o rețetă nouă, gospodinele abia așteaptă să pregătească și ele.
Ce desert rapid a pregătit Cornelia Rednic?
De această dată, artista a pregătit bomboane umplute cu migdale învelite în crustă de ciocolată, iar compoziția este făcută ca cea a salamului de biscuiți. A zdrobit biscuiții, așa cum se poate observa în videoclipul postat de ea, a adăugat cacao, iar apoi a topit ciocolata. Se fac mingiuțele din compoziția de biscuiți cu cacao, după care se adaugă migdale învelite în crustă de ciocolată. Biluțele capătă o formă, iar ulterior sunt date prin ciocolata topită.