Bianca Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are un nou iubit! Dezvăluiri de ultim moment

Bianca Rus
Bianca Rus la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care este mai tânăr ca ea, însă totul se întâmplă departe de ochii lumii!

Potrivit wowbiz.ro, există numeroase ipoteze potrivit cărora, în ultima perioadă, Bianca Rus a avut un comportament aparte, care, ce să vedeți, denotă faptul că este îndrăgostită peste măsură! Se pare că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și tânărul care i-a sucit mințile au o relație de câteva luni bune, iar bărbatul este mai mic decât focoasa brunetă.

Bianca Rus
Bianca Rus înainte să fie eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

”Bianca este cu un tânăr de care este tare îndrăgostită.

Deocamdată nu vrea să vorbească despre noua ei relație.”, a povestit un cunoscut de-al celor doi, pentru publicația citată anterior.

Toate detaliile despre noul iubit al biancăi Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Astfel, chiar dacă Bianca Rus a fost rezervată nu doar în declarații, ci și în postări, în ceea ce îl privește pe tânărul care i-a furat inima, există numeroase aspecte care sugerează relația celor doi.

Deși fosta prezentatoare TV nu a postat nimic despre fostul său iubit, tânărul cu care ea se iubește a umplut rețelele de socializare cu fotografii în care apare în diferite ipostaze, alături de ibovnica sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bianca Rus
Sursele au dezvăluit că Bianca Rus are un nou iubit.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

Mai mult, în ciuda faptului că nu a dorit să se afișeze cu iubitul ei mult mai tinerel până acum, atunci când acesta realizează câte o postare care o include și pe ea, Bianca Rus este de fiecare dată

extrem de rapidă și comentează diverse emoticoane care reprezintă nimic altceva decât iubire. Fie că vorbim despre inimioare sau pupici, postările acestuia au fost inundate de astfel de răspunsuri.

Bianca Rus
Bianca Rus alături de noul său iubit.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” apare alături de bărbatul misterios din diverse locuri extrem romantice, cum ar fi piscina, diferite restaurante, dar și la promenade sau întâlniri. De asemenea, iubitul său este model și a apărut în diferite campanii atât alături de Bianca Rus, iubita sa, dar și alături de Maria Ilioiu, o altă fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!

Celebrities”, cea mai cunoscută emisiune de fashion.

Bianca Rus
Bianca Rus și iubitul său, un bărbat misterios, mult mai tânăr.[Sursa foto: Facebook Bianca Rus]

”Bianca Rus si iubitul ei vă prezintă noile costume pereche de la Desire!”, se arată în comunicatul de pe site-ul de haine, pe care cei doi îl promovează.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies