Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"


Orgoliile încep să își spună cuvântul în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Bianca Rus și Cristina Șișcanu au spus tot ce aveau pe suflet!


In articol:

Momente tensionate la „Bravo, ai stil! Celebrities”, între Bianca Rus și Cristina Şişcanu. Cele două nu se mai suportă! Conflictul lor vechi,â pare a nu se mai încheia și se accentuaeaza pe zi ce trece. Caracterizate că două firi tari, pare că Bianca Rus și Cristina Șișcanu nu mai au loc în același platou atunci când încep scandalul. Considerând că fiecare dintre ele are dreptate, Bianca și Cristina nu se lasă până ce nu au discuții interminabile sau ajung, pur și simplu să se ignore. Acest ultim fapt s-a întâmplat în ediția trecută când a trebuit ca vedetele să prezinte rochia de mireasă, intr-un stil fashion.

Nu trece o ediție fără un duel cu flăcări între concurente de la Bravo ai stil - Celebrities

Scandalul fetelor a început încă de la machiaj, atunci când Bianca Rus a ingnorat-o total pe Cristina Şişcanu. Întrebată de reporterul emisiunii “Care mai este relația ei cu Cristina Siscanu?”, Bianca a răspuns franc: “Care Cristina?!”

Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal
Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Reporter: “N-o cunoști?”

Bianca Rus… a refuzat să răspundă întrebării și a ignorat-o total pe Cristina.

Reporter: “Biancăi îi place de Siscanu!”

Bianca Rus: “Cristina este viața mea! Sufletul meu! Este tot ceea ce îmi doresc! Este chiar la picioarele mele!"

Citeste si: Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

Cristina Şişcanu a replicat în platoul emisiunii: “Dacă nu mă cunoaște.. foarte bine! Ce să facem dacă omul nu mă știe, facem cunoștință acum! M-o fi uitat! M-o fi dat uitării! De ce să fie Bianca suprata pe mine? Ar trebui să fiu eu supărata pe ea! Dar eu nu tin supărare mult timp așa… Dată trecută am ingnorat-o pentru ca  spunea numai prostii. Am vrut să pun capăt discuției de atunci, dar eu știu cine este Bianca Rus! Eu nu uit…”

Cristina Sicanu si Bianca Rus se cearta la Bravo ai stil - Celebrities
Cristina Sicanu si Bianca Rus se cearta la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

În urmă dispuitei din platou Andreea Tonciu a ținut să precizeze: "Să știți că mi-a placut de Bianca Rus! Chiar îmi place ce a abordat. A făcut ceva ce eu nu am văzut niciodată.. și sinceră să fiu mie îmi place Bianca Rus! Și asta am să zic până la capăt, nu mă feresc."

Andreea Tonciu la interviu despre Bianca Rus
Andreea Tonciu la interviu despre Bianca Rus[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Raluca Bădulescu către Cristina Şişcanu: "Ținutele tale sunt PRAF și PULBERE! Toate sunteți "PRAFAO-STILISTIC" și vreți să fiți pupate în... fund!

Și am să spun că îmi pace Bianca Rus! Chiar și atunci când o criticați voi, colegele mele. Nu te mai iau "la omor", Bia Rus.. să vedem în următoarele săptămâni ce va urma...”

 


Citește și:

Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Mașina de peste 150.000 de euro a Oanei Zăvoranu a fost lovită! Șoferul a fugit!

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă scandalul! "Sunt convinsă că este mai bună dansatoare,decât prezentatoare!"

Horoscop zilnic luni, 26 octombrie 2020. Află ce zodie își poate schimba locul de muncă!

"Am/N-am"- testul adevărului! Ce concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut prietenie cu beneficii, pentru nopți fierbinți!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri