Bianca Rus a făcut dezvăluirea! Cu ce sechele a rămas după ce a slăbit 65 de kilograme


Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a făcut operația de micșorare a stomacului.


In articol:

După ce a scăpat de nu mai puțin de 65 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului, Bianca Rus a dezvăluit cu ce sechele a rămas în urma intervenției care i-a schimbat viața.

Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit ce a făcut în urmă cu doi ani, imediat după ce a ajuns pe masa de operație. Mama Biancăi i-a fost alături în toate momentele dificile.

Bianca Rus dezvăluire
Bianca Rus dezvăluire despre viața sa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bianca Rus, declaraţii incendiare despre Andreea Tonciu! Fosta concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities" îngroapă securea războiului!

Înainte de operație, mama Biancăi i-a adus aminte de dorința sa cea mai mare, de a fi slabă: „Când te anesteziază, așa să te gândești”, i-a spus doamna Rus, iar cu acest gând a plecat în aventura de a slăbi. Tânăra i-a urmat îndeaproape sfaturile mamei sale și, timp de trei luni nu a ieșit în public.

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Bianca s-a retras în sala de fitness

Timp de trei luni, Bianca a ținut un regim drastic și s-a închis în sala de sport pentru a ajunge la forma dorită. „Eu mai am niște complexe. După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea”, a povestit Bianca Rus într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus, declaraţii incendiare despre Andreea Tonciu! Fosta concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities" îngroapă securea războiului!

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri