Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"


Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, două concurente extrem de colerice de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, au pornit un nou scandal monstru de la faptul ca, accidental, au ales să interpreteze același personaj.


In articol:

Ultima gală a emisiunii „ Bravo ,ai stil! Celebrities” a avut o tematică inedită și extrem de dificilă din punct de vedete al abordării stilistice. Concurentele au avut de prezentat la alegere ținute care să coincidă cu temele “prima doamna” sau "royal". Deși au avut foarte mutle opțiuni pentru cele mai bune persoanje ale lumii, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, au ales-o pe Melania Trump.

Pentru că este o lupta de orgolii și supremație în cadrul emisiunii, cele două concurente au început să își arunce vorbe grele în privința ținutelor, a temei, ajungându-se până la viețile lor personale. După defilarea Andreei Tonciu într-o reinterpretare a Melaniei Trump, prima doamna de la Casă Albă, Roxana a menționat “nu prea aduce a Melania Trump”. Pentru că nu se poate stăpâni din fire și pentru că abordau aceeași temă, Andreea a explicat că “ eu sunt adevărată Melania Trump și este mai ușor pentru mine pentru că am vocabularul mai de complex decât îl ai tu.”

Citeste si: Conflictul dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș nu se mai termină! "Nu are o chiftea în burtă! Îmi este milă..."

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la  „Bravo, ai stil! Celebrities” au imitat același personaj- pe Melania Trump

Andreea Tonciu bravo ai stil
Andreea Tonciu o reprezinta pe Melania Trump.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Interesant pentru toți a fost schimbul de replici dintre ele, în timpul machiajului. Dacă în culise ai fi jurat că au îngropat orice secure a războiului, în platou au fost mai ceva că două feline ieșite la atac pentru o pradă suculentă.

Roxana Nemeș: “Poate te ajuta în viață să fii perversa! Și atunci când plângi și atunci când ești puternică, directă și apoi …iar suntem vulnerabile… te ajută mult în viață!”

Andreea Tonciu si Roxana Nemes bravo ai stil celebrities
Andreea Tonciu si Roxana Nemes se cearta in platoul emisiunii.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea: “Tu vorbești mult și prost și nu vreau să mă enervezi în această ținută frumoasă. Nu vreau să mă cobor acum la nivelul tău că să stric tot momentul meu! Sunt om în adevăratul sens al cuvântului! Ce este de ras aici este ca tu vrei să pari, Andreea Tonciu! Dar nu ai cum! Da! Să ai caracterul meu și

să poți să fii că mine, dar nu se poate draga mea. Este cale lungă și drumul este foarte bătut că să ajungi acolo. Eu nicioadata nu am vrut să par ceea ce nu sunt!”

Roxana Nemeș: “Mie mi se pare că ai o viață foarte tristă!”

Citeste si: Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

 

bravo ai stil celebrities
Andreea Tonciu si Roxana Nemes au pornit un nou scandal.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu: “De ce sa am o viață tristă, pentru că am un soț care nu mă înșeală și care îmi oferă tot ce vreau eu! Vai ce tristă sunt eu! Eu cred că tu ești foarte frustrată și viață ta a fost atât de tristă, încât se vede cum ai fost crescută!”

Citeste si: Emy Alupei, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit în... papuci! Replica unei concurente: "Eu nu mă bucur că ai venit!"

La cele auzite, Roxana a izbucnit în scandal: “Hai să nu vorbim de părinții noștri sau de creșterea noastră!”


Abonează-te pe

Citește și:

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Horoscop zilnic joi, 22 octombrie 2020. Află ce zodie primeşte rezultatul unui test important!

Horoscop zilnic duminică, 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri