Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"


Invitată la o discuție cu gazda WOWbiz, Bia Rus a dat toate cărțile pe față. Chiar și după eliminarea sa, ea nu renunță la scandalurile emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Blondina a luat toate concurentele la rost.


In articol:

Bia Rus susţine că a fost nedreptățită la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

În urmă cu două săptămâni, Bianca Rus a fost eliminată din „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Ea încă este supărată pe nedreptățile care crede că i-au fost făcute.

„Jurații din ziua de azi nu sunt prea corecți și au cam uitat să se uite la ținutele mele. L-au luat pe nu in brațe și au rămas așa.”, a declarat fosta concurentă în cadrul interviului său pentru WOWbiz.ro.

Frustrările sale nu sunt îndreptate doar către jurați, ci și către concurente. Bia a mărturisit că răutatea fetelor a afectat-o mai mult decât s-ar fi așteptat, având în vedere personalitatea sa puternică.

Momentul de slăbiciune a luat sfârșit repede, însă, iar Bia a încheiat momentul dând dovadă de multă încredere în propria persoană:

„Cel mai trist moment al emisiunii era atunci când vorbeam din suflet către publicul de acasă și le dădeam pupi, iar fetele începeau să râdă și să cârcotească în spatele meu, tocmai ca să mă pierd. Dar eu nu ma pierd! Fetelor, eu am vorbele la mine mereu, sunt cu un pas înaintea voastră.”

Părerea Biei despre Cristina Șișcanu

În continuare, Bia a fost întrebată despre părerile pe care le are despre concurentele rămase în emisiune, luându-le la rând. Ea a început cu Cristina Șișcanu, față de care este din ce în ce mai clar că nu are o părere prea bună:

„Draga mea, dacă nu ai despre ce să mai vorbești la „Bravo, ai Stil!” du-te acasă!”, i-a spus, tăios, Bianca fostei sale colege, de la distanță.

Blondina s-a arătat extrem de deranjată de faptul că încă se mai vorbește despre ea în emisiune, chiar și după ce a fost eliminată. Din acest punct de vedere, Cristina Șișcanu este sursa supărărilor Biei.

„Zici că am murit și mi-a venit pomenirea… Acatistul, cu Cristina Șișcanu! Nu înțeleg de ce încă vorbești despre mine. Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi și lasă-mă pe mine în pace, că eu sunt bine mersi!”, a continuat frumoasa blondină.

„Din punct de vedere vestimentar, draga mea, în ultima gală ai fost varză cu penele alea în cap!”, a fost singurul comentariu în ceea ce privește abilitățile stilistice ale Cristinei Șișcanu. 

Ținuta Cristinei Șișcanu, aspru criticată de Bia Rus
Ținuta Cristinei Șișcanu, aspru criticată de Bia Rus: „În ultima gală ai fost varză!”[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ilioiu şi-a distrus tenul! Un tratament cosmetic i-a dat viaţa peste cap!

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Andreea Tonciu, declaraţie explozivă în urmă cu puţin timp! "Bag divorţ, direct, dacă..."

Oana Radu fără lenjerie intimă! Iată cum se prezintă vedeta în fața juraților “Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie! "Ești o caisă putredă! Nu mai rade ca și cum tu ești o floare între spini!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri