Oana Radu fără lenjerie intimă! Iată cum se prezintă vedeta în fața juraților “Bravo, ai stil! Celebrities”


Momentul Andreei Tonciu este eclipsat de intervenția Oanei Radu, care declara ca ea nu poartă lenjerie intimă! Iată răspunsul juraților la adresa comentariului vedetei.


In articol:

În cadrul momentului Andreei Tonciu, Maurice Munteanu o asemuiește pe concurentă cu menajera lui, Mihaela. ”Dacă o aduc pe Mihaela aici, vă nenorocește! O ador!”. Atunci când aceasta a fost confruntată de către un șofer de autobuz pentru că nu purta sutien, ea a răspuns cu un gest simplu, dar îndrăzneț, ridicându-și bluza. ”Să știi ca ea arată tot ce are!” spune juratul continuându-și povestirea. ”Ne asemănăm puțin” răspunde concurenta.

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu este asemănată cu menajera lui Maurice[Sursa foto: Captură YouTube]

”Cred că țara e fiartă la ora asta: ce coțoc o avea Oana Radu?!”

După ce i se face observație Andreei pentru culoarea și tipul lenjeriei pe care o poartă, Oana Radu simte nevoia de a se implica în discuție. ”Mai bine e ca mine, eu nu port niciodată” declară Oana. Stârnind curiozitatea juraților, aceștia o provoacă pe concurentă să le demonstreze ca spusele e sunt adevărate. 

“E o țară întreagă care vrea să vadă coțocul Oanei Radu” a fost reacția lui Maurice Munteanu. Răspunsul imediat al vedetei a fost să refuze îndemnul juriului. ”Nu pot să-l arăt că e micuț…” a fost răspunsul Oanei la gluma juratului. Acesta nu renunță și continuă cu șicanele la adresa ei, exclamând ”Show us the coțoc!”.  

Oana Radu
Oana Radu declară că nu poarta niciodată lenjerie intimă[Sursa foto: Instagram]

Atenția se întoarce mai apoi asupra lui Tonciu, când aceasta justifică alegerea neadecvată a lenjeriei. Întrucât nu existau accesorii în ținuta sa, lucru pentru care a fost chiar mustrată de către Maurice, concurenta și-a folosit chiloții drept suport pentru lavalieră. 

Jurații găsesc explicația concurentei logică și sunt de acord cu ea în final, scuzându-i greșeala vestimentară. Andreea este însă criticată pentru neseriozitatea de care dă dovadă prin întârzierile sale constante la filmări. Ea a întârziat la filmarea ediției cu numărul 53, care a fost difuzată vineri, 30 septembrie, nu mai puțin de trei ore. ”Tonciule, revino-ți!” îi atrage atenția jurata Raluca Bădulescu. 

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu nu alege lenjeria adecvată pentru ținuta sa[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea este însă înțeleasă pentru întârzierea sa. Motivul acesteia a fost starea de rău a fiicei sale, Rebeca. Concurenta a ales să aibă grijă de fetița ei, indiferent de cât de mult ar fi fost necesar să întârzie la filmări. Chiar dacă explicația vedetei este complet validă, nimic nu schimbă faptul că aceasta nu a fost prima dată când se întâmplă ca ea să întârzie, forțându-și colegele si pe jurați să o aștepte. ”Nu se va mai întâmpla” răspunde concurenta Andreea Tonciu în final, și primește două steluțe din partea juraților, în ciuda numeroaselor critici atât la adresa ținutei sale, cât și privitoare la lipsa ei de punctualitate.

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu in platoul Bravo ai Stil Celebrities[Sursa foto: Captură YouTube]


Citește și:

Andreea Tonciu a părăsit platoul „Bravo, ai stil! Celebrities” după un scandal cu Roxana Nemeș! "Ai cap de bibilică! Unde ești naturală? Că ești "făcută...

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

Andreea Tonciu a fost concediată: “Ieşi afară! Ieşi, hai ieşi! Fă paşi!” Vezi cum s-a încheiat totul!

Roxana Nemeș pe punctul de a părăsi platoul emisiunii! Scandalul cu Oana Radu a pus capac! "Ai avut o geanta fake și m-ai făcut "săracă"!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri