Bianca Dragusanu, suparata - Ce i s-a intamplat e revoltator

Bianca Dragusanu a povestit ce i se intampla cand merge cu fetita ei in parc, la locul de joaca!

 

"Intamplare intamplatoare: Ma suna un furnizor de la atelier, cu care sunt si prietena de familie. Are un copil mai mare decat Sofia mea cu doua luni. Il intreb ce fac sotia si copilul. Si omul zice ca isi vrea sotia inapoi! a zis-o aproape plangand. Incepe sa imi spuna ca sotia lui e alt om de cand a nascut, ca el nu mai exista, ca doar copilul conteaza. Si-ar dori ca dialogul cu sotia sa fie si despre altceva. Mi-a mai zis ca de un an de zile nu a mai vazut-o imbracata in altceva decat in pijamale si trening.

Ce mi s-a intamplat recent in parc: Dupa emisiune, ma duc cu fiica-mea in parc, ca sa alerge si ea la aer curat. Si ca mama sa poata respira, sa isi faca si ea treaba. La locul de joaca ma intalnesc mereu cu mame sau bone. Nu imi raspund niciodata la salut. Ba mai mult, comenteaza despre mine ca sunt machiata si coafata. Sunt norocoasa sa am o profesie care presupune sa am grija de imaginea mea, dar oricum asa sunt eu mereu, ma stiti dintotdeauna. Vine din mine sa fiu si iubita lui Victor, nu doar mama Sofiei!

E greu sa ai copil mic, e cel mai greu proiect din viata. Dar, doamnelor, tin cu iubirea, nu uitati ceva important: fiti femei, nu doar mame", a povestit Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro

viewscnt

Pentru tine

Parteneri