Bianca Dragusanu: "Balacareli de la iubi, pentru ca puloverul luat cadou de Craciun nu a fost chiar ce trebuie"

Au trecut Sarbatorile, a venit luna ianuarie si toata lumea e un pic mai relaxata! Bianca Dragusanu stie ce se intampla in aceasta perioada.

"Ce poti sa faci in luna ianuarie? Multe? Da! Ori te indragostesti, ori te odihnesti! E cea mai frumoasa luna pentru barbati. Dupa ce au cheltuit tot in decembrie, dupa ce si-au luat balacareli de la iubi, pentru ca puloverul ala cumparat de Craciun nu a fost chiar ce trebuie. Rasufla si ei usurati. Au burta plina pentru ca au mancat tot de Craciun si au baut tot de Revelion. Nu mai au bani de iesit pe-afara si nici in excursii pentru ca unii abia s-au intors. Cluburile sunt goale, la restaurante de-abia de saptamana viitoare incepe sa miste cate ceva, putine povesti de iubire incep in ianuarie.


Stati linistiti, dragi barbati, va dam voie sa hibernati. Mai aveti patru saptamani. Ce luna vine dupa ianuarie? Iar februarie e luna iubirii. Iar primim cadouri, iar ne indragostim! Dupa februarie vine martie si iar primim cadouri", a declarat Bianca Dragusanu in emisiunea de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro

viewscnt

Pentru tine

Parteneri