Bianca Dragusanu, in stare de soc! "M-a sunat, plangea la telefon"- Ce s-a intamplat e incredibil! "M-a luat de proasta, mi-am luat un pumn direct in fata"


Bianca Dragusanu a povestit astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, ce i s-a intamplat. Cum un "prieten" a sunat-o disperat si i-a cerut ajutor financiar pe motiv ca i-a murit tatal. Ce a aflat insa apoi e de-a dreptul socant!

"Sunt socata de ce s-a intamplat astazi. Am deschis facebook-ul astazi si m-a lovit direct in fata. Zilele trecute am primit un telefon de la un 'prieten'. Mi-a spus ca i-a murit tatal si plangea la telefon. Mi-a cerut sa il ajut cu bani. A sunat la prieteni comuni, m-am agitat, era o suma destul de mare. Am propus sa facem cheta, scrie WOWbiz.ro.

Azi, mega-pumn in fata ce mi-am luat! Omul isi daduse check-in intr-o locatie deloc ieftina, cu o domnisoara langa el, cu trabucul aferent in poza. M-am simtit luata de proasta! Nicio moarte, nicio tragedie. Domnul prieten a vrut sa epateze in fata unei zane pe banii mei. Cum sa spui ca ti-a murit parintele?

Plangea la telefon. Putea sa imi ceara banii imprumut si sa-mi spuna ca vrea sa plece in vacanta! Sunt masca si acum, direct un pumn in fata mi-am luat!", a spus Bianca Dragusanu astazi, la Te vreau langa mine.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri