Bianca Dragusanu, dezvaluiri neasteptate! "Este asa trist sa auzi un barbat cum se lauda cu o cucerire"

Bianca Dragusanu, dezvaluiri neasteptate!
Bianca Dragusanu, dezvaluiri neasteptate! "Este asa trist sa auzi un barbat cum se lauda cu o cucerire"

Bianca Dragusanu a demonstrat in nenumarate randuri ca este o persoana dispusa sa ii ajute pe ei din jurul sau cu un sfat oricand acestia au nevoie.

 

Nu e de mirare ca o persoana din grupul sau de prieteni a disutat cu frumoasa prezentatoare de televiziune despre cum decurg pentru el cautarile unei iubite. Bianca a dezvlauit in cadrul emisunii "Te vreau langa mine" ca barbatul respectiv isi cauta de sase luni o partenera si ca de atunci a iesit cu mai multe domnisoare.

Pentru a o gasi pe cea care este demna sa apara la bratul lui, amicul Biancai le supune pe fetele cu care iese la doua teste.


Primul test: le duce la o manastire la 500 de km departare de Bucuresti. Bianca e de parere ca testul este unul foarte bun. "Trebuie sa vezi cum sa comporta omul la drum lung, sa vezi daca ai ce vorbi cu persoana aia, sa vezi cum se comporta la oboseala, la nervi samd", a concluzionat frumoasa prezentatoare tv.

Un alt test la care sunt supuse tinerele care aspira la titlul de iubita a amicului Biancai Dragusanu este testul istoricului personal.

"Noi suntem multi si mondeni in grupul nostru si oricat de mult si-ar vopsi parul sau si-ar lungi genele sau si-ar falsifica unghiile, cineva tot a cunoscut-o dincolo de masti", a mai spus Bianca Dragusanu.

Ca si concluzie, frumoasa blondina a vrut sa dea si un sfat. "Nu va mai impaunati in spatele mastilor, in spatele machiajului si in spatele aparentelor, pentru ca e mai bine sa fiti oameni asumati, sa va priviti trecutul in ochi si sa incercati sa traiti in onestitate prezentul si viitorul."

"Este asa trist sa auzi cum un barbat cum se lauda cu o cucerire, asa cum e si mai trist ca o fata sa se laude cu ce nu are," a adugat Bianca Dragusanu, scrie WOWBiz.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca Dragusanu, furata, atacata si amenintata! Prezentatoarea este disperata: "Sunt foarte suparata"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bianca Dragusanu: "M-a bufnit rasul si nu am apucat sa zic nimic"- Ce a lasat-o fara replica pe blonda

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies