Bianca de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! La cine a mers după ce s-a întors în România


Bianca de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru susținătorii săi. Cu cine s-a văzut după ce a revenit în România, imagini neașteptate.


In articol:

În timp ce Livian a ajuns la Cluj la părinții săi, Bianca de la Puterea dragostei a reușit să îi uimească pe fanii emisiunii. Concurenta s-a întors în țară, iar prima revedere cu cei dragi a fost o surpriză pentru toată lumea.

Deși mulți se așteptau ca fosta iubită a lui Livian să meargă împreună cu acesta la Cluj sau să se ducă la părinții săi la Tecuci, Bianca a decis să rămână la București și să se revadă cu o prietenă dragă.

Concurenta a ieșit în oraș alături de Mary, fosta ei colegă de emisiune, iar revederea a fost una plină de emoții. Cele două s-au înțeles foarte bine cât timp au fost colege și au păstrat legătura și după ce Mary a decis să plece cu Robert din concurs.

Citeste si: Moment incredibil pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Manuela a fost cerută în căsătorie într-o emisiune!

„A venit acasă măi, a venit acasă”, s-a bucurat Mary ca un copil când a revăzut-o pe prietena sa.

„Ne-a apucat și ploaia, dar nu e problemă, după ploaie și furtună va veni și vreme bună”, a mai transmis Mary pe contul său de Instagram.

După ce au luat masa, Bianca a mers să doarmă la prietena sa, pentru a recupera timpul în care nu s-au văzut.

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! La cine a mers după ce s-a întors în România

Livian a ajuns la Cluj, la părinții săi

Între timp, la Cluj, Livian a mers la părinții săi și este mai pregătit ca niciodată să își construiască un „cuibușor de nebunii”.

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei, hărțuită de un fan! Ce mesaj i-a trimis

Concurentul vrea să își amenajeze locuința și vrea să facă acest lucru cât mai repede, așa că a mers să pună la punct toate detaliile cu mai mulți muncitori, pentru ca apartamentul său să fie perfect, ca să înceapă o nouă viață după participarea la Puterea dragostei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri