Moment incredibil pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Manuela a fost cerută în căsătorie într-o emisiune!


Manuela de la Puterea Dragostei se căsătoreşte cu Robert Ionescu? Tânărul a cerut-o de soţie!


In articol:

Manuela şi Robert Ionescu de la Puterea Dragostei şi-au arătat sentimentele puternice chiar în studioul WOWbiz.ro. Cei doi au fost protagoniştii unui moment cu totul şi cu totul special pe care nu ar trebui să-l rataţi.

Imaginile sunt grăitoare.

Eu sunt o femeie cât se poate de asumată și cât se poate de sinceră... Se întâmplă foarte multe lucruri în viața mea în ultima perioadă pe care o să le dezvălui... Cu Rafaelo, cu Beni, cu cine m-ați mai văzut, nu am decât o relație de prietenie.(...) Era și el (Robert Ionescu, n. red.) acolo, dar nu mă băga în seamă...

Așa că eu am simțit nevoia să dansez cu altcineva, noi femeile ducem în permanență nevoia de afecțiune. Dacă bărbatul nu ne-o oferă, ne căutăm singură, în alte părți”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, sugerând că și-ar doră aibă parte de afecțiunea lui Robert Ionescu, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Puterea dragostei 6 iulie. Scandal între Ligi și Bianca! Au apărut dovezi compromițătoare cu blondina

Ce se întâmplă între Manuela şi Robert Ionescu?

De altfel, relația dintre Manuela și Robert Ionescu de la ”Puterea Dragostei” este una... cu istoric. ”Eram eu în casa Puterea Dragostei, mă despărțisem de Ricardo și intrase acest bărbat minunat în casă... Frumos, drăguț, superb... Ideea e că imediat după ce a intrat am avut o pedeapsă cu el și eram în grădină și discutam. El trebuia să aibă camera roșie și oarecum m-am strecutat și am încercat să îi induc ideea să mă cheme pe mine... L-am lucrat la psihic maxim... Și m-a chemat la camera roșie și, de acolo, am început să avem o relație foarte bună... Dar nu am format niciun cuplu, nu am fost iubiți în casa Puterea Dragostei...”, a spus Manuela, privindu-l pătrunzător cu ochii ei verzi-albaștri pe Robert care, sub presiunea privirii ei, a cedat și a precizat că relația lor nu a existat ”Până în prezent”.

Iar dialogul din studioul WOWbiz.ro s-a încins imediat, Manuela fiind curioasă cum și-ar imagina Robert femeia care ar fi potrivită pentru ca el să se transforme în tată. ”Să fie brunetă, ochii verzi, 1,74m”, a spus Robert Ionescu în timp ce Manuela îi descria ce trebuie să spună...

Citeste si: Alex Bobicioiu revine în casa Puterea dragostei pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

Robert Ionescu a îngenuncheat şi a cerut-o de soţie pe frumoasa Manuela! Vezi momentul incredibil!

”Eu, ca să fiu foarte sinceră, nu s-a întâmplat nimic între noi, până acum... Nu știu, Robert nu mi-a zis nimic... Ție îți place de mine, măi omule? Vreau să fii sincer(...) Băi omule, ție ți-a plăcut vreodată de mine? Ți-ai spus vreodată cât de șmecher ai fi cu o femeie ca mine?”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, Robert fiind pus într-o situație dificilă, încercând să scape de un răspuns ferm, fiind la un pas să fugă din studioul WOWbiz.ro.  Cu toate acestea, Manuela de la ”Puterea Dragostei” nu s-a lăsat și, ca să îl încurajeze, a mai spus câteva cuvinte despre Robert Ionescu. ”Nu m-am gândit niciodată la varianta să fim un cuplu pentru că nu mi-a dat el de înțeles”, a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a logodit? Primele imagini cu inelul

Doar că, din ”regie” a apărut și ”inelul” cu care Robert Ionescu să îi spună Manuelei ce simte. Și, îngenuncheat în fața Manuelei, Robert Ionescu a pus întrebarea pe care o așteta frumoasa brunetă. ” Vrei să fii soția mea și să mă întreții toată viața?”, a întrebat Robert, iar Manuela, zâmbind, a spus ”Da, accept”. ”Ca să fiu foarte sinceră, pe Robert îl văd ca pe un bărbat perfect. E sincer, e foarte bun la suflet, respectuos, are umor, mă face să mă simt foarte bine, chiar sunt fericită în preajma lui. Dar nu m-am gândit la un cuplu cu el până acum pentru că nu mi-a dat el semne... Dar începutul a fost promițător...”, a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei” râzând, sugerând că, totuși, ar putea accepta să se lase cucerită, pe bune, de Robert Ionescu.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 6 decembrie 2022. Află ce zodie va primi o nuielușă în ghete de Moș Nicolae

Colinde de Crăciun: Cele mai frumoase cântece de sărbători

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 6 decembrie 2022. "Sfinte Ierarhe Nicolae, dăruieşte-mi luminarea care să împrăştie întunericul sufletului meu!"

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje “Asta-i România!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri