Livian de la Puterea dragostei a ajuns acasă, la părinții săi! Cu cine s-a trezit la ușă


Livian de la Puterea dragostei a ajuns acasă, la părinții săi, după șase luni în care nu s-au văzut. Cu cine s-au trezit la ușă, la prima oră a zilei.

Livian a ajuns la Puterea dragostei a ajuns acasă la părinții săi și este în culmea fericirii pentru că a reușit să îi vadă după câteva luni. Concurentul a filmat momentul revederii cu cei dragi și părerea părinților despre el.

„Am ajuns la ai mei. Mi-a fost foarte dor de ei. Îi dau un control lui tata, la reacție. Pun ceasul pe mână, să văd ce zice”, a transmis Livian pe vlogul său, iar tatăl său a reacționat.

„Ai venit cu bazar China pe tine? Du-te și dezinfectează-te. Nu mă atingeți. Eu ți-am dat ceas de 2500 de Euro. Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe spate?”, l-a avertizat Nelson Mondialu pe fiul său.

„Eu o să scriu, spune, Bianca”, a dezvăluit Livian, care a mers să mângâie veverița, animalul de companie al familiei. Speriat că ar putea să îl muște, s-a îndepărtat de ea.

Livian de la Puterea dragostei a ajuns acasă, la părinții săi! Cu cine s-a trezit la ușă

„Îți dai seama, la câte năzbâtii ai făcut că te mușcă”, i-a transmis tatăl lui Livian concurentului de la Puterea dragostei.

„Dați moda, ați fost la Puterea dragostei, sunteți deja actori”, i-a mai spus Nelson Mondialu fiului său.

Citeste si: Puterea dragostei 13 iulie. Scandal monstru între Marius și Ligi: Tu ești cel mai mare șarpe

„Eu nu sunt actor, sunt un om simplu care a demonstrat că încă mai există Puterea dragostei”, a mai spus Livian.

„Taci, că deschid cazul, deschid cazul”, l-a avertizat Nelson Mondialu pe fiul său, apoi mai multe persoane au sunat la interfon.

Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Concurentul de la Puterea dragostei a descoperit că mai multe persoane nevoiașe i-au cerut ajutorul lui Nelson Mondialu, care s-a grăbit să scoată mai multe alimente din frigider pentru a le da necunoscuților.

Citeste si: Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri