Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana?!

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

După finala Puterea Dragostei, Simina Loica și Roxana Buzoiu au criticat-o dur pe Bianca Comănici, iar bruneta nu le-a iertat și a răspus cu aceeași monedă.

Imediat după marea finală Puterea Dragostei, haterii câștigătorilor și-au făcut apariția în mediul online, acolo unde le-au adus celor doi critici dure. Bianca Comănici a fost o concurentă extrem de iubită de public, dar nu și colegi, bruneta specificând în nenumărate rânduri că invidia își spune cuvântul.

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

La mai puțin de o săptămână după ce Simina Loica și Roxana Buzoiu au pornit un război cu Bianca, bruneta a lansat un atac la adresa celor două foste colege de emisiune, chiar dacă nu a specificat numele acestora.

Bianca Comănici, replică dură pentru Simina Loica și Roxana Buzoiu

Un scandal uriaș a acaparat tabloidele imediat după finala celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei.

După ce Bianca a fost pusă la zid de fostele ei adversare, care au folosit cuvinte cel puțin dure, bruneta le dă replica celor două femei.

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

Vizibil deranjată de faptul că Simina și Roxana au încercat să o discrediteze, aducând trecutul ei în discuție, Bianca a postat o remarcă extrem de scurtă și deopotrivă acidă la adresa persoanelor ca ele, care o critică neîncetat din cauza unor greșeli făcute în trecut.

Ce a avut Bianca de spus despre persoanele care o critică, dar și despre fostele sale colege? Doar atât, că sunt niște „ fraieri și anonimi !”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, bruneta a continuat atacul și a explicat că indiferent de ura pe care oamenii o îndreaptă către ea, ceilalți nu vor putea niciodată să se considere învingători.

Eu cu premiile, ei cu... priza !”

Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nuntă de senzație la „Se strigă darul” cu Andreea Mantea

Scandal de proporții după finala Puterea Dragostei! Simina Loica și Bianca Comănici au ajuns la cuțite!

Scandal de proporții după finala Puterea Dragostei! După ce Bianca Comănici a ieșit marea câștigătoare a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, Simina Loica nu s-a putut abține și a avut o reacție deloc prietenoasă la adresa brunetei.

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

„Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Scandal de proporții după finala Puterea Dragostei! Simina Loica și Bianca Comănici au ajuns la cuțite!

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."

Roxana de la Puterea Dragostei s-a certat de foarte multe ori cu Bianca şi a acuzat-o pe aceasta că le-a făcut avansuri iubiţilor ei. Mai mult decât atât, iubita lui Turcu a şi lovit-o pe brunetă, iar războiul dintre ele nu s-a încheiat nici după ce vulcanica "amazoană" a părăsit casa.

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

"Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă." a dezvăluit Roxana.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Un fost concurent iubit din primul sezon se întoarce în casa Puterea Dragostei? "Acum mă urc în avion"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies