Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana?!

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

După finala Puterea Dragostei, Simina Loica și Roxana Buzoiu au criticat-o dur pe Bianca Comănici, iar bruneta nu le-a iertat și a răspus cu aceeași monedă.

Imediat după marea finală Puterea Dragostei, haterii câștigătorilor și-au făcut apariția în mediul online, acolo unde le-au adus celor doi critici dure.

Bianca Comănici a fost o concurentă extrem de iubită de public, dar nu și colegi, bruneta specificând în nenumărate rânduri că invidia își spune cuvântul.

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

La mai puțin de o săptămână după ce Simina Loica și Roxana Buzoiu au pornit un război cu Bianca, bruneta a lansat un atac la adresa celor două foste colege de emisiune, chiar dacă nu a specificat numele acestora.

Bianca Comănici, replică dură pentru Simina Loica și Roxana Buzoiu

Un scandal uriaș a acaparat tabloidele imediat după finala celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei. După ce Bianca a fost pusă la zid de fostele ei adversare, care au folosit cuvinte cel puțin dure, bruneta le dă replica celor două femei.

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

Vizibil deranjată de faptul că Simina și Roxana au încercat să o discrediteze, aducând trecutul ei în discuție, Bianca a postat o remarcă extrem de scurtă și deopotrivă acidă la adresa persoanelor ca ele, care o critică

neîncetat din cauza unor greșeli făcute în trecut. Ce a avut Bianca de spus despre persoanele care o critică, dar și despre fostele sale colege? Doar atât, că sunt niște „ fraieri și anonimi !”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Mai mult decât atât, bruneta a continuat atacul și a explicat că indiferent de ura pe care oamenii o îndreaptă către ea, ceilalți nu vor putea niciodată să se considere învingători. „ Eu cu premiile, ei cu... priza !”

Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nuntă de senzație la „Se strigă darul” cu Andreea Mantea

Scandal de proporții după finala Puterea Dragostei! Simina Loica și Bianca Comănici au ajuns la cuțite!

Scandal de proporții după finala Puterea Dragostei! După ce Bianca Comănici a ieșit marea câștigătoare a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, Simina Loica nu s-a putut abține și a avut o reacție deloc prietenoasă la adresa brunetei.

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

„Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut.

Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Citeste si: Scandal de proporții după finala Puterea Dragostei! Simina Loica și Bianca Comănici au ajuns la cuțite!

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."

Roxana de la Puterea Dragostei s-a certat de foarte multe ori cu Bianca şi a acuzat-o pe aceasta că le-a făcut avansuri iubiţilor ei. Mai mult decât atât, iubita lui Turcu a şi lovit-o pe brunetă, iar războiul dintre ele nu s-a încheiat nici după ce vulcanica "amazoană" a părăsit casa.

Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu
Bianca-comanici-scandal-cu-simina-loica-si-roxana-buzoiu

"Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă." a dezvăluit Roxana.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."Citește și:

Secretul lui George de la Puterea Dragostei! Declaraţii incendiare despre...bărbăţia tânărului!

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies