Bianca Adam, bătută măr în public! „A sărit la bătaie, m-a împins”


Bianca Adam, bătută măr în public de un dezvoltator imobiliar. Cea mai urmărită vloggeriță din România a ajuns la spital după ce a fost agresată.


In articol:

Bianca Adam, bătută măr în public de un dezvoltator imobiliar! Cunoscută și sub numele de Tequila, faimoada vloggeriță a ajuns la spital, alături de prietenul ei, după ce a fost agresată în public, în mijlocul zilei.

Citeste si: La doar câteva luni după moartea fiului său, Brittani Leach este însărcinată! ”Suntem extrem de recunoscători!”

Destăinuirile tragicului eveniment au avut loc chiar pe contul de YouTube ale vloggeriței, iar rezultatul final, filmarea postată, a fost extrem de emoționantă și deopotrivă tulburătoare. Bianca Adam a detaliat cum a fost lovită de un dezvoltator imobiliar, cu o bară de fier.

bianca-adam-batuta-mar-in-public-este-cea-mai-faimoasa-vloggerita
bianca-adam-batuta-mar-in-public-este-cea-mai-faimoasa-vloggerita

Totul s-a întâmplat din cauza unui incident minor: în timp ce își parca mașina, Bianca Adam a spart marmura din fața blocului, iar din acel moment, putem spune că s-a dezlănțuit iadul.

Bianca Adam, bătută măr în public! Un dezvoltator imobiliar a agresat-o în plină stradă

Astfel, faimoasa vloggeriță Bianca Adam a mărturisit cum bărbatul- mult mai înalt și masiv ca ea, a agresat-o cu ajutorul unui fier folosit în domeniul construcțiilor. Prietenul Tequilei a ajuns la spital, cu capul spart, după ce a fost lovit cu telefonul.

”A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smult telefonul din mână.  Nu mai aveam telefon în momentul ăla, am scos spray-ul, l-am spray-at, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandy și i-a spart capul. Eu am fugit în magazinul de lângă, magazinul care aparține blocului, să cer ajutor.

bianca-adam-batuta-mar-in-public-este-cea-mai-faimoasa-vloggerita
bianca-adam-batuta-mar-in-public-este-cea-mai-faimoasa-vloggerita

Fără telefon, fără chei de la mașină, fără chei de la casă, fără Brandy, mă trezesc cu el, un metru optezeci de om, că iese cu un fier din ala de 2-3 metri, din ăla de construcții. Înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior , cu toată forța lui. Am să las legea să se ocupe de el,” a dezvăluit Bianca Adam, vizibil tulburată.

Citeste si: Iubita vloggerului Colo, prima reacție în scandalul minorelor abuzate! Alexandra îl susține pe Alexandru Balan, cercetat pentru instigare la violență și hărțuire

Bianca Adam, cea mai faimoasă vloggeriță din România, a apelat la autorități!

Bianca Adam a discutat, în detaliu, despre evenimentul traumatizant, însă a mărturisit că nu își dorește să manifeste același comportament, față de persoana care a agresat-o, din contră. Un adevărat exemplu de putere și moralitate, Bianca Adam a declarat că îl va da pe agresor pe mâna autorităților, iar motivul pentru care a decis să discute despre acest subiect este chiar expunerea imoralității.

bianca-adam-batuta-mar-in-public-este-cea-mai-faimoasa-vloggerita
bianca-adam-batuta-mar-in-public-este-cea-mai-faimoasa-vloggerita

”Adevărata putere înseamnă să știi să îți gestionezi puterea. N-am să răspund la ură cu ură pentru că e departe de valorile mele morale și de ceea ce sunt. N-am să vă încurajez să aruncați cu ură nici în cine poate considerăm noi că merită dar cert este că nimeni nu trebuie să tacă și să accepte în astfel de situații. Nimeni nu e singur,” a mai spus Bianca Adam, după ce a fost bătută măr.

Citeste si: Carmen Grebenișan, detalii spumoase despre noua sa relație! „Am fost compatibili”


Citește și:

La doar câteva luni după moartea fiului său, Brittani Leach este însărcinată! ”Suntem extrem de recunoscători!”

Iancu și-a dus iubita la stână pentru a-i arăta măgărușul lui! Ce a pățit Denisa după ce s-a jucat cu ”pet-ul” Războinicului

Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana?! "Mă voi duce la Poliţie, în România"

Carmen Grebenișan, detalii spumoase despre noua sa relație! „Am fost compatibili”

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri