Bella Santiago, poveste de viață emoționantă în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Tată copilului ei nu s-a mai întors niciodată: „A plecat la război în Afganistan”


Filipineaza a făcut public un pasaj mai puțin fericit din viața ei! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tatăl copilului ei


In articol:

Bella Santiago a prezentat, în Gala Tokyo Glam de sâmbătă seară, povestea sa reală de viață, cea la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Frumoasa filipineză a pus în scenă un pasaj mai puțin fericit din viața ei, iar momentul pe care l-a prezentat i-a emoționat în adevăratul sens al cuvântului pe cei prezenți în platou.

Colegele ei, Amna și Adina, au izbucnit instant în lacrimi, la fel cum a făcut și Ilinca Vandici, toate fiind profund impresionate de trecutul Bellei Santiago.

Citeste si: Bella Santiago a enumerat toate înjurăturile pe care le știe în română, chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum au reacționat concurentele

Bella Santiago, poveste de viață emoționantă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Bella Santiago, poveste de viață emoționantă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Bella Santiago, poveste de viață emoționantă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Bella Santiago a trăit o poveste desprinsă parcă dintr-un film! Bărbatul cu care a trăit aproape un an și jumătate și pe care l-a făcut tătic a părăsit-o imediat după ce a venit pe lume fetița lor. După spusele concurentei, acesta ar fi plecat la război în Afganistan, de acolo de unde nu s-a mai întors niciodată. Suferința Bellei Santiago a fost fără îndoială uriașă, însă cu timpul și-a regăsit puterea de a merge mai departe, reușind să își crească singură fiica. 

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am ramas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el.

Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…” , povestește Bella Santiago.

Citeste si: Bella Santiago, cerere în căsătorie ca în filme! Cum a descris întreg momentul concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bella Santiago, poveste de viață emoționantă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Bella Santiago, poveste de viață emoționantă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Momentul mult mai greu decât cel în care a fost părăsită de prima ei iubire era acela de a găsi pe cineva care i-ar putea accepta copilul făcut cu un alt bărbat, spune Bella Santiago. Destinul a ajutat-o enorm și i-a scos în cale un bărbat alături de care trăiește acum o poveste de dragoste cum rar mai vedem astăzi.

„Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amandoua… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”, spune Bella. 

Apariția și povestea Bellei au zdruncinat sufletele juraților, Tibi Clenci declarându-se în final devastat de drama ei.

„Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!” , spune emoționat Tibi Clenci.


Abonează-te pe

Citește și:

Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Reacția Ralucăi Dumitru i-a uimit pe toți

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Victor Slav, impresionat peste măsură de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Prezentatorul a rămas fără cuvinte când a vazut-o: „N-am ce să zic...”

CITEȘTE: Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri