Băutura miraculoasă care te ajută să scapi de kilogramele în plus, în timp ce îţi detoxifici corpul

Băutura miraculoasă care te ajută să scapi de kilogramele în plus, în timp ce îţi detoxifici corpul
Băutura miraculoasă care te ajută să scapi de kilogramele în plus, în timp ce îţi detoxifici corpul

Această băutură făcută din ceai verde, portocală și mentă este alegerea ideală dacă doriți să scăpați de kilograme în plus și să vă detoxiaţi corpul.

Ceaiul verde ajută la îmbunătăţirea metabolismului şi la arderea grăsimilor. O cană de ceai verde consumată zilnic poate preveni apariţia unor boli, precum boli de inimă, accident vascular, diabet şi gripă.

Portocalele sunt foarte cunoscute pentru proprietăţile lor nutriţionale şi antioxidante. Ele conţin o mulţime de fibre dietetice, foarte importante pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus. Nu conţin grăsimi saturate. De asemenea, portocalele au un efect pozitiv asupra artritei, cancerului și bolilor cardiovasculare.

Citeste si: DIETA cu cartofi. Slăbește sănătos fără înfometare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: DIETĂ. Mihaela Tatu a reușit să slăbească în timp-record: ”Aveam aproape 100 de kilograme. Atunci m-am speriat!”

Citeste si: Nico a ajuns la spital după ce a slăbit 7 kg în 7 zile cu o dietă celebră

Menta este o sursă foarte bogată în calciu, magneziu, cupru, fier și potasiu. Această plantă are capacitatea de a îmbunătăți digestia, pentru a ajuta corpul să ardă grăsimile și pentru a preveni balonarea.

Ce trebuie să faci:

Se pune la fiert 1l de apă timp de 2-3 minute. Între timp puteţi tăia portocalele în felii foarte mici. Când temperatura apei ajunge la 80-85°C, adăugaţi 5 pliculeţe de ceai verde şi infuzaţi-le timp de 3-5 minute.

Scoateţi plicurile de ceai şi turnaţi ceaiul într-un recipient din sticlă care să se închidă ermetic. Adăugaţi feliile de portocale şi frunzele de mentă proaspete. Închideți recipientul și așteptați ca ceaiul să se răcească. Odată răcit, puneți recipientul în frigider.
A doua zi, băutura miraculoasă va fi gata. Beți o ceașcă înainte de fiecare masă.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

DIETĂ. Mihaela Tatu a reușit să slăbească în timp-record: ”Aveam aproape 100 de kilograme. Atunci m-am speriat!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies