Bătălia pentru titlul de “Survivor România” începe sâmbătă, 18 ianuarie, la Kanal D!


Reality-ul va fi difuzat patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00! Cei 20 de concurenți s-au îmbarcat deja în aeronava care îi va duce în Republica Dominicană.


In articol:

Au mai rămas doar câteva zile pâna la debutul show-ului “Survivor Romania”, prima ediție a acestui reality revoluționar urmând să fie difuzată sâmbăta aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00.

Cei 20 de concurenți vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Aceștia s-au îmbarcat deja în aeronava spre Republica Dominicană, locul unde se vor lupta pentru a-și depăsi limitele și a demonstra că pot fi “supraviețuitori”.

Concurenții vor avea de înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insulă pustie. Își vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obișnuiți.

20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător.  

Citeste si: Surpriza sexy de la Survivor România! Ruby își va etala în premieră noile silicoane în Dominicană!

Concurenții emisiunii, pregătiți pentru probe de foc

Cei care se luptă pentru a deveni „Survivor România” sunt: Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.

Citeste si: Cristina Sișcanu, Lino Golden și Grațiela Teohari Duban încheie lista concurenților vedetă de la “Survivor România”

Nu ratați premiera celui mai dramatic reality televizat, “Survivor Romania”, în această sâmbătă, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality show sută la sută autentic, de sâmbătă până marți. În toate cele patru zile show-ul va fi difuzat de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ei sunt cei 10 concurenți curajoși, încă necunoscuți publicului larg, de la ”Survivor Romania", la Kanal D

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor Romania”! Reality-ul, un adevarat experiment social, le va oferi telespectatorilor cea mai autentica si intensa competitie a anului 2020

Elena Ionescu a spus "Da" provocarii "Survivor Romania"

Surpriza sexy de la Survivor România! Ruby își va etala în premieră noile silicoane în Dominicană!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri