Surpriza sexy de la Survivor România! Ruby își va etala în premieră noile silicoane în Dominicană!


Ruby, sexy-concurenta de la Survivor România, le-a pregătit fanilor emisiunii care va debuta curând la Kanal D un cadou fierbinte.


In articol:

Ruby se numără printre vedetele care vor merge în Republica Dominicană la prima ediție a show-ului Survivor, iar cu această ocazie telespectatorii se vor putea delecta cu primele imagini cu noile silicoane ale vedetei. Ruby s-a operat la sfârșitul lunii octombrie și și-a înlocuit proteza veche cu una mai nouă și cam la fel de mare. De atunci, cântăreața nu a mai putut fi admirată în toată splendoarea ei pe la vreun show de televiziune.

Ruby le oferă astfel telespectatorilor un cadou incendiar, însă recunoaște că a apelat la operație nu neapărat din motive estetice cât mai degrabă medicale. Ea a povestit că în trecut a suferit după operația de implant pentru că nu a respectat sfatul medicilor: în perioada imediat următoare intervenției să poarte bustieră, să nu facă efort și să nu poarte tocuri.

Ruby a avut probleme după operațiile trecute

”A fost prostieidupă prostie, Nu am purtat bustieră nici jumătate de oră, a doua zi după operație am susținut un concert și era frig”, a povestit Ruby.

Ulterior, la a doua operație, greșelile din trecut au ieșit la iveală: ”Aveam mușchiul stâng dublu față de cel drept și din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă. Se vedea urâțel. Am știut să ascund complexul acesta. Nu m-am simțit bine”, a mai povestit Ruby.

De data aceasta, însă, Ruby a făcut totul ca la carte și nu s-a despărțit de bustieră în perioada post-operatorie. Rămâne de văzut cum se va descurca și pe plan sportiv sexy-concurenta de la Survivor, ținând cont că totuși a trecut destul de ăuțin timp de la intervenție.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri