Bătaie într-un club de pe litoral! Ce s-a întâmplat cu o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei"! Imagini halucinante!


Loredana Chivu şi Manuela de la Puterea Dragostei s-au bătut! Imagini halucinante!


In articol:

Două dintre cele mai sexy şi cunoscute tinere din România, Manuela de la Puterea Dragostei şi Loredana Chivu, au avut o altercaţie într-un club de pe litoral. Protagonistele noastre au fost la un pas să se strângă de gât, la propriu, bruneta confirmând, în urmă cu ceva timp, incidentul violent. 

”Loredana Chivu a aflat de la cineva că eu aș fi vorbit urât de ea pe un live de-al Andreei Oprică, lucru care, evident, nu s-a întâmplat, nu am nimic cu ea. Era la două mese distanță de noi, a venit glonț la mine și m-a întrebat ce am cu ea.

Credeam că glumește, prima oară, dup-aia m-am gândit că vrea să facă un scandal aiurea. M-am ridicat de la masă și acolo, în club, am avut o dispută. Nu am apucat să ne batem, nu s-a ajuns până acolo, că au apărut bodyguarzii, dar nici nu mai era mult. Adică nu am apucat să punem vreuna mâna pe cealaltă, dar am avut un schimb de replici pe care nu pot să îl reproduc (râde, n.
red.)”, a spus, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Loredana Chivu, primele declarații despre calvarul prin care trece: „Mi se pare că trăiesc...”

Loredana Chivu şi Manuela de la Puterea Dragostei s-au bătut! "Dar ne-am pus câte doi bodyguarzi ca să nu se mai întâmple nimic" 

”Nu ne-au dat afară, Loredana s-a dus la masa ei, eu am rămas la a mea.

Dar ne-am pus câte doi bodyguarzi ca să nu se mai întâmple nimic. Nu pot să spun că m-am mai distrat seara aia, că nu mi-a picat bine scandalul, mai ales că eram nevinovată”, a continuat tânăra povestea.

După scandal, Loredana şi Manuela au discutat. ”Am vorbit a doua zi cu Loredana Chivu la telefon. S-a lămurit și ea că lucrurile nu erau cum credea. I-am spus că, dacă tot suntem la mare, mai bine ne distrăm decât să facem scandaluri, a înțeles și lucrurile s-au liniștit”, ne-a spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Bianca Comănici nemachiată! Doamne, nici nu o recunoști!

Ce a declarat Loredana Chivu?

”Nu mă interesează subiectul, eu nu le cunosc pe acele fete, nu le-am văzut vreodată și nici nu vreau vreo asociere cu ele, însă este clar că există cineva care voia atenție. Lucrurile au stat cu totul diferit, dar...Din punctul meu de vedere este exagerat și, de aceea, consider că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. nu îmi doresc să vorbesc mai mult. Nu înțeleg ce caută în presă cineva, care a doua zi m-a sunat să lămurească situația, iar materialul să apară apoi într-o altă formă o săptămână mai târziu. Este clar că la mijloc este vorba de o dorință de a atrage atenția, însă repet, nu mă interesează să mă asociez cu nimeni, îmi văd de viața mea, nu îmi spăl rufele în public niciodată”,  a declarat Loredana Chivu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri