Bătăi inimaginabile între Izabelle și Daiana de la Puterea Dragostei! "Aici trebuie să fii pe tupeu, pe bătaie! Îi arăt eu ei!"


Echipa de producție a intervenit pentru a opri bătăile dintre Izabelle și Daiana, în platoul emisiunii Puterea Dragostei!


In articol:

Cu fiecare emisiune Puterea Dragostei, concurenții ajung mai aproape de capătul puterilor, intrigile și tensiunile fiind copleşitoare.

În ultima perioadă, nervii au dat in clocot și s-a ajuns la o serie de bătăi inimaginabile. Mai mult decât atât, până nu a intervenit echipa de producție, scandalul nu s-a oprit.

Ultimele intrate în show-ul matrimonial, Izabelle și Daiana, au fost protagonistele unui scandal monstru, plin de amenințari, scandal care s-a terminat tot cu o bătaie.

Deși la început păreau prietene și chiar împărțeau camera de hotel, Izabelle și Daiana au ajuns să își spună vorbe greu de digerat pentru orice telespectator

Totul a pornit de la declaraţia Izabellei despre Nicos. Daiana a răbufnit atunci şi a atacat-o pe colega ei:  “Nu mă enerva am spus!”

Izabelle s-a enervat și a plecat de pe canapea vociferând: “Eu nu mai vorbesc! Să vorbească Daiana! Era subiectul meu, Daiana!”, a conchis aceasta trântind ușa platoului în urma ei.

Citeste si: Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Șobolanule! A trebuit să săriți două pe mine?!”

Daiana: “Data viitoare ai grijă! Ce strigă ea la mine?! Cine se crede?!”

Izabelle: “Toată lumea în emisiunea asta vrea să apară la televizor! Tremur de nervi toată, nu se poate în emisiunea asta, nu am cum să vorbesc! Ce să fac să stau să tac ca proastă, să se bage Daiana?! Până acum nu a vorbit, a apucat-o vorbitul acum!”. Reintrând în platou, Izabelle i se adresează dur Daianei: “Era subiectul meu cu Nicos! Tu nu te mai bagi atâta timp cât eu vorbesc! Până acum nu ai vorbit Daianaaa!”, a comentat în

timp ce se îndrepta spre Daiana.

Despărțite de către Aya, Mariana și Alexandra, cele două concurente au început să se jignească!

În încercarea de a le opri, Alexandra îi pune piedică Daianei și aceasta cade pe podeaua platoului Puterea Dragostei.

Alexandra către Daiana: “Ridică-te și ieși afară!”

Citeste si: Surorile din casa Puterea Dragostei s-au luat la bătaie cu Rareș și Nicos!

Echipa de producție a intervenit pentru a opri scandalul. În afara platoului, Izabelle comentează din nou: “Se bagă Daiana! Niciodată nu o să mă intimideze nimeni în emisiunea asta! NICIODATĂ! Am tăcut, am tăcut dar cât să taci! Aici trebuie să fii pe tupeu, pe bătaie! Îi arăt eu ei, să vadă cu cine stă în cameră. La vârstă mea o fac cum vreau eu, o fac pe degete dacă vrea!”.  În timp ce atmosfera se destindea în platou, Daiana merge pe furiș în camera unde Izabelle era.... și se iau din nou la bătaie!

Izabelle: “Nu te uita așa la mine! Daiana, nu ai cum sa te joci cu mine!”, a comentat aceasta arătând cu degetul către Daiana, amenințător.

Bătaia a fost din nou oprită de catre concurente și echipa de producție a emisiunii Puterea Dragostei. Izabelle a fost dată afară din platou pentru a se liniști!


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

DESCOPERĂ: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

DESCOPERĂ: Dieta cu OREZ. Slăbeşte 10 kg în 14 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri