Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi sumele în conturi

Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie!
Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie!

Guvernul are în plan acordarea unui sprijin financiar pensionarilor cu venituri mici! Când vor putea primi sumele în conturi?

Bani în plus pentru pensionari! Cabinetul condus de Nicolae Ciucă are în plan adoptarea unor noi măsuri pentru a contrabalansa scumpirile din ultimul an. Ce condiții trebuie să îndeplinească seniorii pentru a primi sumele în conturi.

Citeste si: Femeile vor ieși la pensie la aceeași vârstă cu bărbații! Află când se aplică măsura

Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie!
Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie![Sursa foto: PixaBay]

Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie

Guvernul are în vedere acordarea unui sprijin financiar pensionarilor, dar și salariaților cu venituri sub 1500 de lei. Banii se vor acorda o singură dată, nu în fiecare lună, mai anunță Guvernul, care nu s-a decis încă în privința valorii acestui sprijin financiar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Banii în plus de la stat nu vor ajunge doar în conturile pensionarilor, ci și a salariaților plătiți cu salariul minim pe economie, adică 1.524

lei net sau 2.550 lei brut. Românii ar putea primi acest ajutor financiar la jumătatea acestui an, după ce va avea loc rectificarea bugetară.

Citeste si: Vești bune pentru milioane de femei din România! Cine va primi vechime în muncă în plus și pensii mai mari

Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie!
Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie![Sursa foto: PixaBay]

Inflația a ajuns la 13,8%, arată datele INS

Sprijinul financiar de la stat vine în contextul scumpirilor actuale, ele fiind cele mai mari din ultimii 19 ani. Datele INS arată că a fost înregistrată o inflație record anul acesta și anume de 13,8%, motiv pentru care Guvernul nu își permite să vină cu ajutoare pe termen lung.

Potrivit datelor INS, prețurile de consum în luna aprilie 2022 au crescut cu 3,7% în comparație cu cele din martie 2022.

De asemenea, Banca Centrală a recunoscut faptul că prețurile au înregistrat o creștere mult mai mare decât se anticipase, motiv pentru care a și majorat dobânda de referință cu +0,75%, cel mai mare pas din ultimii 14 ani.

După cum bine știm, scumpirile s-au înregistrat atât la energie electrică, cât și la gazele naturale. În ultimul an, energia electrică s-a scumpit cu 18%, gazele naturale cu 85%, iar energia termică cu 22%.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Vești bune pentru acești pensionari! Mii de persoane vor beneficia de ajutor din partea statului!

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Cresc salariile angajatelor la această companie de stat! Câți bani în plus vor primi în conturi

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies