Bahar Șahin, Ceren din "Nemilosul Istanbul": „Nu sunt o păpușă...”


Bahar Șahin, cea care o interpretează pe Ceren, în îndrăgitul serial "Nemilosul Istanbul" este tânără, frumoasă și sexy, însă recunoaște că, uneori, povara celebrității nu este ușor de dus.

A debutat în fascinanta lume a serialelor pe când avea doar 14 ani și a devenit cunoscută cu rolul Muge, din serialul "Bahar, viață furată!"

Au urmat mai multe roluri, pentru Bahar, în producții de succes, dedicate tinerilor, însă rolul lui Ceren este cel care a propulsat-o în <liga mare> a actorilor din Turcia. Bahar Șahin este o actriță extrem de versatilă, putând intra într-un rol cu conotații negative foarte ușor, dând dovadă de un mare talent.

Tânara actrita spune, într-un interviu acordat publicației  Gardirop Magazin,  că este recunoscătoare acestui rol, pentru că i-a deschis ușile pentru alte partituri mai complexe și, deși în viața reală este opusă personajului, o înțelege pe tânăra Ceren.

" Ceren nu este o persoană crudă, de fapt, cred că este o persoană foarte specială. A fost un copil care a crescut fără dragoste și s-a hrănit cu un pic de atenție și asta a compromis caracterul ei.

Este o femeie puternică, dar este foarte singură, nu este înconjurată de oameni care să îi arate adevărul și, prin urmare, este predispusă să facă greșeli. Toată lumea seamănă puțin cu Ceren, într-un moment sau altul al vieții. Nimeni nu vrea să fie singur, să-și piardă legăturile cu cei la care  ț ine",  a declarat frumoasa Bahar Șahin publicației amintite.

Faima nu este un talisman norocos si poate fi, de multe ori un abis. Sute de mii de oameni o admiră şi doresc să îi urmeze exemplul frumoasei Bahar care, recunoaște, nu și-a imaginat că va ajunge să ajungă un lider al generației sale, postură care poate deveni o povară.

" Nu sunt o păpușă, nici o marionetă, nici un lider de opinie pe care oamenii îl pot urma. Da, fac și greșeli, ca orice tânăr. Este înfricoșător faptul că fiecare mișcare pe care o fac este supusă <judecății> (…) doar pentru că sunt cunoscută de mai mulți oameni", a mărturisit actrița jurnalistei de la Gardirop Magazin.

Cum va evolua personajul Ceren, în serialul "Nemilosul Istanbul", aflați urmărind episoadele difuzate în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Dezvaluri ale actritei Mine Tugay, Seniz, din serialul <Nemilosul Istanbul>: “Nici nu ma mai uit in oglinda!”

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Pasiunea ascunsa a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Celebra rețetă de Banana Bread, bună indiferent de sezon
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri