Cine este Berker Güven, personajul Nedim, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”, difuzat la Kanal D

Nemilosul Istanbul
Nemilosul Istanbul serial

Berker Güven, tanarul care il interpreteaza spectaculos pe Nedim, nepotul boierului Agah Karacay (interpretat de Fikret Kuskan), se bucura de o cariera in plina ascensiune.

Pe acesta il puteti urmari intr-unul dintre cele mai bune seriale turcesti, “Nemilosul Istanbul”, difuzat la Kanal D, saptamana aceasta de miercuri pana vineri de la ora 20:00, iar de pe 20 octombrie, in fiecare zi de luni pana vineri.

Absolvent al Departamentului de Cinema si Televiziune al Universitatii Bilgi, din Istanbul, actorul Berker Güven s-a facut remarcat initial, pe scena de Teatru, prin interpretarea unui rol in piesa „Yen”, pentru care a si fost premiat.

Berker Guven isi continua ascensiunea actoriceasca, la cei 26 de ani ai sai, prin interpretarea unica a personajului Nedim, din “Nemilosul Istanbul”, dupa o serie de roluri pe care le-a avut in productii importante de televiziune, iar unul dintre acestea este a fost in serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat in trecut, la Kanal D, unde a interpretat rolul tanarului Alex, varul lui Leon, fiul comandantului Filipos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nemilosul Istanbul
Nemilosul Istanbul actori[Sursa foto: Captură KANAL D]

In “Nemilosul Istanbul”, carismaticul Berker Güven cucereste prin interpretarea magistrala a personajului sau, Nedim, baiatul imobilizat in scaunul cu rotile, situatie care ofera o nota extrem de sensibila indragitei productii. Nedim este nepotul boierului Agah Karakay si, in urma cu cativa ani, el a suferit un grav accident, chiar in ziua in care si-a pierdut si tatal.

De atunci, Agah l-a luat sub aripa sa protectoare, insa se simte neputincios ca nu isi poate insanatosi nepotul. Cand in conacul Karacay apare Cemre (Sera Kutlubey), fiica cea mare a lui Seher Yilmaz (Deniz Ugur), care este asistenta medicala, Agah nadajduieste ca Nedim mai are o sansa in a se insanatosi.

Cum va evolua personajul Nedim si daca va reusi Cemre, prin iscusinta si afectiunea de care da dovada, sa ajute la insanatosirea nepotului marelui boier Karacay, aflati urmarind episoadele pline de emotie si suspans, din serialul “Nemilosul Istanbul”, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00,

la Kanal D.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Drama nestiuta a lui Deniz Ugur, interpreta personajului principal din serialul “Nemilosul Istanbul”, difuzat de Kanal D

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Berker Güven, personajul Nedim, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”, difuzat la Kanal D

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies