Aya și Alexandra de la Puterea Dragostei, aproape de bătaie! "Tu nu te uiți la tine, să vezi cât de distrusă erai?!"


Scandal fără precedent între Aya şi Alexandra, cele mai vulcanice concurente ale show-ului.


In articol:

Aprige la mânie, "veteranele" emisiunii Puterea dragostei au început un scandal monstru pornind de la modul în care câștigau bani înainte de emisiune... Bineînţeles, a venit vorba şi despre "trecuturile glorioase" ale fiecăreia dintre ele, dar și acuzații jignitoare cu privire la aspectul lor fizic. Pentru că se iscă mereu tensiuni și altercaţii între ele și un acoperiș este prea mic pentru două temperamente puternice cum sunt Aya și Alexandra, scânteile au început să sară chiar şi de la

mici reproșurim și s-a ajuns discuţii despre... cămătărie, bani câștigați de la statul german, datorii și, nu în ultimul rând, intervenţii estetice.

Alexandra: “Ia spune, Aya… Cum este când află cineva despre trecutul tău?! Ai uitat când ai venit în emisiunea asta, aveai papucii rupți în picioare! Despre ce vorbim?! De ce ți-ai băgat acid în buze tocmai când ai venit aici? Pentru că nu aveai bani! Hai să nu începem să vorbim despre anumite lucruri pe care tu le-ai făcut în trecutul tău!”

Citeste si: Scandal de proporții între Alexandra de la „Puterea Dragostei” și Cristian Comănici! „Mă ameninți”

Aya: “Nu aveam voie să îmi introduc acid în buze! Bani am! Nici acum nu m-a lăsat mama mea... Deja mergi prea departe! De când am venit aici nu a apărut nimic despre mine! L-ai rugat pe fostul tău bărbat să nu mai vorbească nimic despre tine!”

După o serie de acuzații, Aya și Alexandra au început un scandal monstru!

Alexandra a început să țipe la Aya și s-a dus "gonț" la o poză veche cu aceasta:  “Tu nu te uiți la tine să vezi cât de distrusă erai?! Uită-te cum arătai aici!”, a urlat Alexandra arătând spre sânii Ayei..

Citeste si: Paul de la "Puterea Dragostei" și-a pierdut tatăl chiar înainte de sărbători! Mesajul emoționant transmis de tânăr

Aya a sărit ca arsă și a răspuns acid: “Măcar eu aveam sâni! Dar tu, fără silicoane, arăți că un bărbat! Noroc ca ţi-ai pus silicoane, Alexandra, că altfel arătai că un bărbat din cap până în picioare! Măcar silicoanele te mai arată... a femeie!”

Alexandra: “Diferența între mine și tine este că eu am un copil și 26 de ani! Tu.. le ai până la buric... şi când o să ai un copil o să-ți ajungă până la pământ!”

Aya: “Măcar eu am sâni, dar tu nu aveai deloc! Normal că lumea se schimbă.. Ai făcut și tu niște bani și ți-ai pus silicoane!”

Alexandra: Aya, tu ești un caz social în această casă !”, a încheiat aceasta, cerându-și scuze față de Mădălina pentru tot ce i-a spus în trecut.


Abonează-te pe

Citește și:

3 tipuri de chec. Cu cacao, fructe, cu cremă sau glazură

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Scandal răsunător între Jador și Sorin! “Luați-l pe Albert la voi în echipă!"

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri