Motivul pentru care Andreea Bănică se mută într-o altă casă, în același cartier


Andreea Bănică vrea să se mute în locuință nouă, însă în același cartier. Artista a menționat de ce a vrut să recurgă la această schimbare, deși noua casă nu este foarte diferită față de cea anterioară.


In articol:

Andreea Bănică a avut nevoie de mai mult spațiu, având în vedere că în prezent are doi copii. Cântăreața și Lucian Mitrea și-au luat o casă în același cartier în care au locuit și în prezent.

Andreea Bănică, detalii despre noua locuință în care urmează să se mute

Vila în care urmează să se mute cât de curând posibil, este mult mai spațioasă și construită după bunul plac al familiei, iar „piesa de rezistență” este o piscină. Totodată, artista a mărturisit că ea, soțul ei și copiii lor nu mai dispuneau de mult loc în vechea lor locuință, luând astfel hotărârea de a-și cumpăra un nou imobil.

„Este bine, am luat această decizie pentru că așa am vrut, o schimbare.

Ne-am organizat spațiul așa cum ne-am dorit noi. Când ne-am mutat în casa în care stăm eram doar noi doi, iar acum suntem patru, iar atunci ne trebuiau mai multe, nu neapărat spații, dar utilitate mai mare. E tot în același loc”, a spus Andreea Bănică pentru o sursă de știri.

Citește și: Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra. “Simțeam că mă sufoc…”

Motivul pentru care Andreea Bănică se mută într-o altă casă, în același cartier

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Vedeta nu s-a mutat în noua locuință, pentru moment, pentru că lucrările nu sunt încă finalizate. Totodată, Andreea Bănică speră că va reuși să se mute în noua casă la începutul anului viitor, însă totul stă în mâna muncitorilor pe care aceasta i-a angajat.

„Încă nu ne-am mutat, încă suntem la stadiul de aranjat casa, de șantier, de tot. Avem un proiect de design. Vom avea și piscină. Sperăm ca anul viitor să ne mutăm, prima lună, a doua lună. În perioada asta nu prea se mai poate preconiza nimic, nimic nu mai e la fel și nimic nu mai ține de noi, doar de oamenii care se ocupă să facă treburile astea”, a mai zis Andreea Bănică.

Citește și: “Meriți toate aplauzele pentru că ai curajul să te accepți așa cum ești.” Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată

Motivul pentru care Andreea Bănică se mută într-o altă casă, în același cartier

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

Cântăreața a mărturisit că a luat hotărârea de a-și vinde vechea locuință, iar banii câștigați au fost investiți în noua casa, pentru a se asigura că este amenajată cât mai corespunzător.

„Nu e o casă neapărat mult mai mare, e același tip de casă în același cartier, doar că am reamenajat-o puțin altfel ca să fie practică pentru noi și utilă. Cealaltă casă am vândut-o”, a mai declarat vedeta.

Citește și: Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri. “Din momentul acela, s-a declanșat o confirmare.”

Motivul pentru care Andreea Bănică se mută într-o altă casă, în același cartier

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică, experiența de coșmar prin care a trecut în vacanța din Londra. “Simțeam că mă sufoc…”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Meriți toate aplauzele pentru că ai curajul să te accepți așa cum ești.” Andreea Bănică a stârnit reacții în urma unei postări în care este nemachiată

Cine este soțul Andreei Bănică. „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri