Au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar uite de ce s-a supărat Mario Fresh pe Costin Gheorghe! Motivul e uluitor! EXCLUSIV!


Mario Fresh s-a supărat pe Costin Gheorghe! Vezi ce l-a deranjat pe artist!


In articol:

Mario Fresh şi Costin Gheorghe au fost în echipa "faimoşilor" la Exatlon, şi toţi fanii emisiunii au apreciat prietenia strânsă care s-a format între cei doi. Fotbalistul şi solistul au fost principalele surse de bună dispoziţie la vilă, dar şi în excursii, iar amiciţia lor s-a consolidat după ce s-au întâlnit în afara competiţiei.

Nu exagerăm când spunem că Mario şi Costin ţin unul la celălalt ca fraţii, tocmai de aceea cântăreţul a fost puţin supărat de ziua lui. Artistul a schimbat ieri prefixul, a împlinit 20 de ani -eveniment marcat cu o superpetrecere-, dar prietenul lui de suflet nu a putut să ajungă la party. A absentat motivat însă pentru că a semnat cu o echipă de fotbal din Cipru şi va locui acolo o bună bucată de vreme.

Citeste si: Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

Mario Fresh s-a supărat pe Costin Gheorghe! "Fratele este frate! Mulţumesc că te am! La mulţi ani!"

Nici justificarea aceasta nu a fost însă suficent de bună pentru sărbătorit care i-a mărturisit fostului coleg de la Exatlon că este dezamăgit. Totuşi, tristeţea nu l-a ţinut mult, mesajul pe care i l-a trimis Costin ieri fiind extrem de emoţionant.

"Fratele este şi prieten, şi sprijin, şi consilier, şi complice! Fratele este frate! Mulţumesc că te am! La mulţi ani!", i-a scris fratele Elenei Gheorghe solistului, de ziua lui.

Citeste si: Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui!


Citește și: Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Tânără vândută contra unui câine și a unei perechi de cizme de damă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri