“Au crescut salariile.” Care este salariul lui Raed Arafat. Suma de bani pe care șeful DSU o încasează în fiecare lună

“Au crescut salariile.” Care este salariul lui Raed Arafat. Suma de bani pe care șeful DSU o încasează în fiecare lună
“Au crescut salariile.” Care este salariul lui Raed Arafat. Suma de bani pe care șeful DSU o încasează în fiecare lună

Raed Arafat a discutat despre salariul pe care îl câștigă ca secretar de stat și șef al DSU. Iată despre ce este vorba!

În urmă cu puțin timp, Raed Arafat a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit deschis despre salariul de care beneficiază ca secretar de stat.

Care este salariul lunar a lui Raed Arafat, ca șef al DSU

Raed Arafat a lucrat ca rezident pe Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș când a hotărât să clădească un serviciu de urgență asemănător celor din alte state.

La început, respectivul proiect s-a numit SMUR (Serviciul Mobil de Urgență și Reanimare) și a fost bazat pe voluntariat, iar mai apoi, odată cu dezvoltarea sa, a fost schimbat în SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare). Așadar, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2014, Raed Arafat a primit denumirea de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății. După ceva timp, acesta a preluat funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență în cadrul Ministerul Afacerilor Interne, funcție pe care o are și acum.

Citește și: Ce venituri are Klaus Iohannis, premierul și liderii celor două camere din Parlament

Care este salariul lui Raed Arafat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce decizie a luat Guvernul României. Ce categorie de oameni va primi 700 de lei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Activitatea profesională a lui Raed Arafat este știută de majoritatea persoanelor din România, însă puțini cunosc salariul pe care îl încasează acesta pentru postul pe care îl ocupă. Recent, Raed Arafat a mărturisit că suma de care beneficiază lună de lună este de aproape 10.000 de lei.

"Salariul meu este salariu de secretar de stat oficial este aproape de 10.000 de lei. Deci asta este de câțiva ani, înainte era 5.000

și când au crescut salariile am ajuns la 9.700 și ceva, plus norma de hrană, deci se învârte cam pe la 10.000 de lei.", a dezvăluit Raed Arafat, în cadrul podcastului amintit.

Raed Arafat a fost victima știrilor false

Raed Arafat a fost de multe ori victima știrilor false, însă cel mai viral subiect a fost despre presupusa relație de rudenie pe care ar avea-o cu Omar Hayssam.

Așadar, șeful DSU a precizat faptul că informațiile despre respectivul subiect nu sunt adevărate, la fel ca multe alte subiecte, care au ajuns mediatizate de-a lungul timpului.

" Raed Arafat: Așa că treaba asta cu Wikipedia, nu știu dacă știți, dar pe perioada pandemiei au încercat unii să introducă foarte multe chestii false în ea. Și la un moment dat Wikipedia a blocat contul meu, să nu mai poată fi modificat de către alții pe o perioadă de timp.

Dar asta am fost informat după ce am descoperit niște chestii, mi-au zis alții «uită-te ce au scris», că sunt rudă cu Omar Hayssam, că nu știu ce. Și atunci Wikipedia a blocat accesul.

Gazda podcast: Care fake news v-a deranjat cel mai mult la adresa dumneavoastră, poate această relație de rudenie cu Omar Hayssam?

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Raed Arafat: Nu, a fost folosită mult. Mi-a plăcut chestia asta, că sunt condamnat la moarte în Palestina și fugit în România. După care mi-a plăcut odată, cineva îmi spune la Constanța că au fost în fața unui hotel și discutau despre o construcție care se făcea vizavi, un resort. Și vine paznicul și spune «asta e a lui Arafat». Persoana mă cunoștea și zice «chiar, de unde știți?», «știu eu, este a lui Arafat, el construiește și vine săptămânal să o verifice». Și asta după ce mă sună și îmi zice «uite ce spune paznicul».", a povestit Raed Arafat.

Citește și: Bursa de studiu 2023. Ce valoare are și care sunt condiţiile necesare pentru elevii care doresc să o primească

Care este salariul lui Raed Arafat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Veste bună pentru cei cu pensii mai mici de 3.000 de lei. Anunț de ultimă oră pentru româniCitește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Ce decizie a luat Guvernul României. Ce categorie de oameni va primi 700 de lei

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies