Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante


Atmosfera astrala pentru a doua jumatate a lunii martie: vom face gesturi majore si vom lua decizii importante

Semnul Capricornului se încarcă foarte mult din a doua partea a lunii datorită vizitei lui Marte, astfel că energia sa ne va impulsiona spre a face gesturi majore, spre a lua decizii importante, dar mai ales spre a acţiona rapid şi pe negândite, cumva mânaţi de forţe sau scopuri prea puţin definite.

Tot pe 17 Martie se va forma şi aspectul de Lună nouă în Semnul Peştilor, moment în care segmentul financiar, secţiunea bani, bunuri comune cu alţii, documente financiare, relaţii cu instituţii financiare vor demara o etapă nouă. Se vor lămuri, atât cât se poate, chestiunile financiare vechi, dar vor apărea şi altele noi. Însă din nou subiectivismul va fi accentuat, bine fiind să nu ne aventurăm în investiţii majore şi să verificăm atent fiecare cheltuială şi fiecare document.

Mercur, planeta gândirii şi a comunicării, a mentalului cotidian, se mută în Semnul Berbec pe 7 Martie, alăturându-se lui Uranus, mentorul său din Înalt. Astfel, cu rapiditatea specifică Berbecului, care nu stă pe gânduri şi acţionează la primul impuls, împreună cu explozibilul oferit de Uranus, este lesne de înţeles ce fel de dialoguri vom purta şi în cel fel vom acţiona.

Plus că de pe 23 ale lunii, Mercur îşi schimbă, aparent, direcţia de mers şi o ia îndărăt, iar Mercur retrograd în Berbec oferă o judecată simplistă, răspuns rapid la provocări, nerăbdare în a duce la bun sfârşit acţiunile

propuse, induce dorinţa de a sări de la o acţiune la alta şi dialog purtat pe tonuri înalte.

Ar fi bine să reuşim să ne controlăm impulsurile instinctuale, să fim constanţi în scopurile urmărite şi să finalizăm ce începem. Poate părea dificil la prima vedere, pentru că energia astrală de pe parcursul acestei luni este foarte dinamică, provocatoare, predominând senzaţia că stăm pe ghimpi şi trebuie să acţionăm cumva, să facem ceva, numai să nu stăm locului nicio clipă.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Caracteristici zodii: cele mai bune sotii. Zodia nascuta sa fie nevasta

Soția l-a prins cu amanta în apartament! Dezvăluiri ȘOC din showbiz

Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2018. Nu au mai trait asa ceva niciodata

Horoscopul primaverii de la Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc urias si ce nativi sufera din iubire

Protejatii lui Dumnezeu. 3 zodii carora Cel de Sus le da putere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Patrimoniul cultural regional, tema celei de-a III-a ediție a festivalului "Transylvanian Tulips Fest": 26 - 29 mai, la Cluj Napoca

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri