Atentie la pomana porcului! Mai mananci dupa ce citesti asta?


Obiceiul taierii porcului de Ignat este o traditie care prefateaza sarbatoarea Craciunului.

A fost transmis din generatie in generatie si chiar daca la oras nu se mai poate tine, in fiecare familie se mananca totusi mancaruri specifice. Nu putem gati in tuci asezat pe pirostrii, dar putem prepara diverse bucate traditionale.

Carnati de porc romanesti - O reteta numai pentru pentru Craciun

Bucatile de carne cruda, taiate potrivit, amestecate cu sare, ulei si putina apa si lasate sa fiarba inabusit pana sfiriie uleiul, se asorteaza cu mamaliguta si muraturi. Bucatile de carne trebuie alese din diferite parti ale porcului: muschi, ficat, slanina, coasta, ceafa. Aceasta este mancarea numita traditional „pomana porcului" si, dupa cum se poate observa, este o mancare grea.

Reteta autentica de pomana porcului! Acesta e secretul gospodinelor

Sursa, foto


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri